Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátság extrákkal? Voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal? Voltatok már ilyen kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Vagy olyanban ahol csak a szex játszott szerepet? Sokáig működött? Tudtátok,hogy ilyen kapcsolatot kerestek vagy csak kialakult? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

2017. ápr. 16. 16:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Volt több ilyen tudatosan kerestem, de igazán sokáig sosem tartott. 37N
2017. ápr. 16. 17:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen. Kialakult. 1 évig
2017. ápr. 16. 17:17
 13/16 anonim válasza:
Nálünk ez kialakult, nagyon kivántuk egymást. Tavaly decembertől, idén februárig tartott. Ő 29 éves én pedig 19. Már az elején tisztáztuk, hogy ez csak szex, de pár alkalom után elkezdtem kötődni és zavart ha nem irt stb. Inkább el sem mondtam neki, hogy hogyan érzek, mert még az elején mondta, h mostanában sokat csalódott és nem szeretne komoly kapcsolatot. Úgyhogy ennek úgy lett vége, hogy egyszerűen már nem kerestük egymást. De jobb is, mert igy legalább én sem csalódtam.
2017. ápr. 16. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Úgyis szerelmes leszel ,mert nő vagy.

De jegyezd meg jól neki,csak a lyukad kell!!

2017. ápr. 16. 21:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Voltam már barátság extrákkal kapcsolatban.

Kb 2 évig csak barátok voltunk,mkndent megbeszéltünk. Többet éreztem már,mint barátság. Aztán lefeküdtünk. Kb még fél évig szexeltünk. De nem csak szexről szólt. Ugyanúgy megbeszéltünk mindent,mint azelőtt és nem csak akkor találkoztunk,mikor szex volt. De időközben rájött,hogy hiába többet érzek,mint barátság,de ez az érzés nem elég egy párkapcsolatra. Így maradtunk a barátság extrákkal kapcsolatban. Pár hónap után kezdett terhessé válni nekem a dolog,mert úgy viselkedett,mintha együtt lennénk. Mindenről be kellett számolnom,nem beszélgethettem senkivel,betegesen féltékeny volt. Aztán bevallotta,hogy szerelmes belém. Sajnos nem fektettük le előre a szabályokat,nem is tudtam hogy mi a menete ennek,mert még soha nem kerültem ilyen helyzetbe. Aztán véget vetettem a kapcsolatnak,hogy ne szenvedjen.

2017. ápr. 17. 07:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, volt ilyen, de nem működött sokáig (egy-két hónap). Az elején biztos voltam benne, hogy ilyen kapcsolatot keresek, mert védeni akartam magam egy újabb csalódástól, de aztán a sráctól hirtelen annyi jót kaptam, hogy ezt a védelmet teljesen lerombolta bennem, viszont én csak önigazolást kerestem, keresek mindenben, így nem működött, hogy én is tudjak adni. Plusz úgy éreztem, csak egyes volt barátnőinek a jó tulajdonságait keresi bennem, de hogy én ki vagyok igazán, az nem érdekelte. Én meg jól hazudtam magamnak, hogy biztos majd elfogad egyszer engem is, kívül-belül. Így ettől a sok nyomástól hamar csináltam egy hülyeséget, aztán még egyet, de legalább már találtam mást mindenre, külön választva a barátságot, az extrákat, és sosem mennék bele még egyszer ilyen kapcsolatba, hogy kötődjek valakihez, miközben igazán nem vagyunk együtt :)
2017. ápr. 17. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!