Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal? Voltatok már ilyen kapcsolatban?
Úgyis szerelmes leszel ,mert nő vagy.
De jegyezd meg jól neki,csak a lyukad kell!!
Voltam már barátság extrákkal kapcsolatban.
Kb 2 évig csak barátok voltunk,mkndent megbeszéltünk. Többet éreztem már,mint barátság. Aztán lefeküdtünk. Kb még fél évig szexeltünk. De nem csak szexről szólt. Ugyanúgy megbeszéltünk mindent,mint azelőtt és nem csak akkor találkoztunk,mikor szex volt. De időközben rájött,hogy hiába többet érzek,mint barátság,de ez az érzés nem elég egy párkapcsolatra. Így maradtunk a barátság extrákkal kapcsolatban. Pár hónap után kezdett terhessé válni nekem a dolog,mert úgy viselkedett,mintha együtt lennénk. Mindenről be kellett számolnom,nem beszélgethettem senkivel,betegesen féltékeny volt. Aztán bevallotta,hogy szerelmes belém. Sajnos nem fektettük le előre a szabályokat,nem is tudtam hogy mi a menete ennek,mert még soha nem kerültem ilyen helyzetbe. Aztán véget vetettem a kapcsolatnak,hogy ne szenvedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!