Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már részetek "barátság extrákkal" kapcsolatban? Mik a tapasztalataitok, véleményetek róla? Ha nem, akkor kipróbálnátok?
Nem próbálnám ki, a szex annál intimebb dolog, mint hogy egy baráttal csináljam.
Kisebb dolgot, pl. egymás simogatása, masszírozgatása, azt kipróbálnám.
F
Eletem egyik legjobb de egyben legrosszabb 1.5 eve volt amig ugy voltam egyutt valakivel hogy kozben mindketten szabadok voltunk de en valahogy elkezdtem tobbet erezni es onnantol az egesz arrol szolt hogy o megkapott mindent, en meg csak adtam, adtam hatha lesz belolunk vmi ami vegul az lett hogy en elvesztettem a legjobb baratom, az egyetlen embert akit szerettem es o vitt magaval mindent amit kapott
Egy eletre ranyomta a bellyeget a kapcsolataimra es olyan melly depresszioba taszitott amikbol evek soran se tudtam felepulni.
A valaszom, ne. Eszedbe se jusson.
A vegen valamelyikotok meg fog serulni nagyon
Nem. Nem vagyok ösztönlény, többre tartom a méltóságom és inkább párkapcsolatban gondolkozom. Mindent ki kell egyszer próbálni, de ennek pont nem tartom szükségét.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!