Valamit rosszul csinálok? Vagy változtatnom kéne? Mi a véleményetek? Esetleg vannak tapasztalataitok?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mit gondoltok. A bunkó és rosszindulatú válaszolók, kérem, inkább ne is írjanak.
Az az igazság, hogy nagyon szeretek ismerkedni/barátkozni. Már 17 éves vagyok, és bevallom nem volt komoly kapcsolatom, sem komolytalan. Úgy érzem, ha bekerülök egyetemre, vagy fősulira mindenki rajtam fog röhögni, mert még nem volt senkim. (Most konkrétan nem együttlétre gondolok, jó arra is, de inkább komoly kapcsolatot illetően.) Lehet velem van a baj, nem tudom, de ha elkezdek beszélgetni, egy számomra nagyon kedves, aranyos fiúval, akkor az, amint megtudja, hogy úgymond "tiszta vagyok" rögtön elutasító, és futásnak ered.
Ez egy ördögi kör, mert mint írtam, próbálok ismerkedni, de ezen információ tudatában a fiúk menekülnek, és így sosem lesz senkim. De félreértés ne essék, büszke vagyok arra,hogy ennyi idősen, ebben a mai világban még "tiszta vagyok", csak ez az ördögi kör eléggé érdekes...
Előre is köszi a válaszokat! 17/L
Szerintem ne félj attól, hogy kinevetnek inkább maradj büszke arra, hogy "tiszta" vagy.... annak nincs értelme, hogy 1 fiú csak azt akarja tőled....ha valaki tényleg szeret akkor nem zavarja, hogy te még "tiszta" vagy....
de lehet én látom rosszul...17/f
Ne akarj görcsösen párt találni, hidd el, nem vagy lekésve semmiről :). Aki szeretni fog, azt nem hogy nem fogja érdekelni h te "tiszta" vagy, de még büszke is lesz rá, mégjobban fog becsülni. Aki meg emiatt megfutamodik, az nem is akarna tőled többet...
N
7: Köszi szépen, megnyugtatott a válasz!:))
8: Szintén megnyugtató volt, és én sem bírtam még ezt elfogadni, hogy nincs türelmük...pedig mindenhez türelem kell, az egész emberi élethez, amihez ez a dolog is hozzátartozik. Egy biztos, megfontolt vagyok.:) Köszi a nyugtató választ mindkettőtöknek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!