Lányok,10-ből mennyit adnátok rám? Mi az első benyomás? Min kellene változtatnom?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 27 éves szegedi srác vagyok. Segítőkész lányoknak szeretnék elküldeni egy képet, amit valamelyik reggel csináltam munkába menet előtt. Ezekre a kérdésekre keresném a választ:
- Jelenleg 10-ből mennyit érek megjelenésileg?
- Mi az első benyomásotok?
- Valahogy tudok javítani a megjelenésemen?
Mindig én vagy 'a rendes srác', nincsenek ellenségeim, mindenkivel jól kijövök, barátságos, pozitív, határozott, elegáns embernek tartanak. De van egy bökkenő:
Instant mindig barátzónába kerülök, senki se akar többet tőlem. Egyszerűen nem tudom, hogy tudnék ebből kitörni, az életem minden egyéb része tökéletesen rendben van, de pont az élet legfontosabb részével nem boldogulok.
2014. jún. 2. 19:53
6/29 anonim válasza:
Kérdező! Ha nem nagy gond, a pontozás átlagát kiírod majd? Csak kíváncsi vagyok mennyiket adnak :D. Ne küldj képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!