Heterokrómiám van. A rólam kialakított véleményeteket mondjuk egy ismerkedés során ez mennyiben befolyásolná?
Figyelt kérdés
Az egyik szemem kék, a másik "tiszta" zöld - nem "csináltattam", vagy akármi, hanem így születtem. Mi lenne az első benyomásotok?
18/F
2014. máj. 10. 23:58
1/14 anonim válasza:
O_o
Uchiha Obito vagy?
de komoooooooooooooooly.
3/14 WheneverYouWant válasza:
A lányok 99% a azt fogja mondani hogy nem befolyásolná semmiben a maradék 1% pedig olvasott valamit az egyik hülye magazinban és még be is tudja azonosítani hogy ezt látja éppen és attól nem fog tudni majd elvonatkoztatni...
4/14 anonim válasza:
Aztaa, az X-men: Elsőkben Xavier ezzel csajozott:D
am en pl eszre se vennem
5/14 anonim válasza:
Azt hogy: aztaaa, küldj egy képet légyszi:) 15L
egyébként nem feltétlen zavarna, inkább különleges, mert kevés embernek van
6/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna, kifejezetten tetszene.
19/L
7/14 anonim válasza:
"Direkt a szemed szknehez oltlztem! Ja ize... a jobb szemed szinehez.." ;)
8/14 anonim válasza:
Az első benyomást nem egy szempár határozza meg nálam, hanem a teljes összkép.
10/14 anonim válasza:
azt,hogy vegyél feleségül légyszilégyszi :D najó, viccen kívül, nekem nagyon tetszene szerintem :) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!