Magas (192cm) fiúként előnyben vagyok ismerkedés során?
Sokan szeretik a magas fiúkat.
Én is ekkora vagyok egyébként :D Képzeletbeli ötös!
Nem tudom hogy a nők mit látnak a magas(195+ cm.) férfiakba, de az én ismerőseim között ha végignézek az ilyen magasságú "fiuk" 1 kivételével mind iszonyat véznák. Semmi férfias kiállásuk nincs. Csak annak az egy srácnak van valami férfihoz hasonló kiállása, de ő rendszeresen jár konditerembe.
Mondjuk ha egy ilyen magas srác derék is, az biztonságérzetet kelthet egy nőben.
Én sem vagyok (még) nagy darab,mert 18 éves vagyok és lehetetlen behozni ilyen fiatal korára az embernek ezt a növést.
Szóval fiatalabb srácoknál ez inkább természetes,mert ha nősz 2-3 év alatt 30 centit(mert nálam így volt),attól még nem fogsz 30 kilót hízni.
Aztán ha leállt az ember a növéssel,el lehet kezdeni súlyt felszedni evéssel és edzéssel,attól függ zsíros vagy izmos akarsz-e lenni.De maradhatsz sovány is,én nem is akarok sokat hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!