Heterokrómiám van. A rólam kialakított véleményeteket mondjuk egy ismerkedés során ez mennyiben befolyásolná?
Figyelt kérdés
Az egyik szemem kék, a másik "tiszta" zöld - nem "csináltattam", vagy akármi, hanem így születtem. Mi lenne az első benyomásotok?
18/F
2014. máj. 10. 23:58
11/14 anonim válasza:
különleges:)) kifejezetten szép 18/l
12/14 anonim válasza:
Nekem nem számít a szemed!!! Ha aranyos vagy akkor nem baj ! Szerintem az irtóra különleges.
15/L
13/14 anonim válasza:
I-M-A-D-N-A-M.
Ravennelek hogy vegely felesegul. Persze majd ha ferjhez mehetek. Nehany ev mulva. Addig magamhoz bilincselnelek. Vagy inkabb valami elmozdithatatlan targyhoz.
Vagy elernem hogy belemszeress es varj ram amig ferjhez nem megyek.(azthiszem az utobbi kevesbe hangzik pszichopatan.)
14/14 anonim válasza:
:) Szerintem nagyon szép. Láttam a múltkor egy fiút akinek ugyan ilyen volt a szeme színe nagyon szép volt. Amúgy meg nem számít a szemed ha aranyos meg kedves vagy! Aki szeret az a szemeddel együtt szeret aki meg nem annak meg mind egy hogy milyen a szemed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!