Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Mit kéne változtatnom?...

Lányok! Mit kéne változtatnom? /Jó így, és bejönne?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet, hogy nem a legjobb kép, nem tudom...

15/F

2014. ápr. 15. 17:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem. Alapból nem szívlelem a sötét hajú és szemű egyedeket.
2014. ápr. 15. 17:16
 2/15 A kérdező kommentje:

Oké, de azon nem tudok változtatni.

Nem tudom, mennyire látszik, de nagyon sötét barna, és barna szem.

2014. ápr. 15. 17:19
 3/15 anonim válasza:
Mosolyogj :)
2014. ápr. 15. 17:25
 4/15 anonim ***** válasza:
kezdetnek ne vágj a képeden amivel ismerkedni akarsz pszihopata fejet.
2014. ápr. 15. 17:25
 5/15 anonim ***** válasza:
Menj el fodrászhoz és vágass valami divatos frizurát, esetleg világosabbra is befesthetnéd a hajad. Veszel sima hajfestéket, bekened, fél óra mulva lemosod, csak világos barna, vagy sötét szőkét válassz, csak épp egy árnyalattal világosabb jobb lenne. Mindig válaszd meg a hátteret, a ruhádat, divatosabb szinesebb polo-ing..és a fényviszonyokat, és mosolyogj. Olyan merev vagy, tul komor. Fontos több fényképet készits magadról és abból válaszd ki a legjobbat.
2014. ápr. 15. 17:28
 6/15 A kérdező kommentje:

Jól van, oké. Túl komor nem vagyok azért, csak a kíváncsiság így ült ki az arcomra :)

Egyébként... barna haj+szem bejön?

2014. ápr. 15. 17:53
 7/15 anonim ***** válasza:
Egyébként helyes fiú lennél, csak nem jó a kisugárzásod, meg nem vagy elég laza. Az arcformád, szemed szine rendben, de nem keltesz szimpátiát. Ha igy néznél rám, biztos nem ismerkednék meg, tehát jók az alapjaid, ezeket kellene kedvesebbé, megnyerőbbé, lazábbá, mosolygosabbá tenned. Neked nincs olyan hibád, hogy elálló füled, kancsal szemed, kopasz fejed, de mégse megnyerő. Olyan leirhatatlan, de azért akarom neked leirni a véleményem, mert tényleg te tudnál ezen változtatni, meg belsőre biztos rendes, humoros vagy..
2014. ápr. 15. 17:59
 8/15 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon köszönöm. Akkor hamarosan készítek egy második képet, kicsit odafigyelve a leírtakra.
2014. ápr. 15. 18:05
 9/15 anonim ***** válasza:

ha a "divatos frizura" amit az egyik előző írt ez a páva izé, hogy felül hosszú, oldalt meg szinte kopasz akkor NE!

amúgy 15 évesen nem rossz sztem, arra figyelj, hogy legyél igényes :) nem látok rajtad pattanást, de ha esetleg majd nálad is beüt, törődj vele, ápold a bőröd, számomra az tud taszító lenni egy kamaszfiún. Amúgy meg sportolj sokat (nem, ez nem azt jelenti, hogy legyél kigyúrt állat mert a nőknek csak azok kellenek). A sport mindenképp egészséges,főleg kamaszkorban fontos. EGyébként szerintem helyes srác vagy

2014. ápr. 15. 18:55
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm! (Pattanásaim vannak, írtom őket..)

Bár a képen nem látszik, 24-ből minimum 10 órát vigyorgok, mint a tejbetök. Lenyugtatni szerencsére nem nehéz magamat.

Napokban készítek egy No. 2-tes képet is, a ,,kívánt'' változtatásokkal.

2014. ápr. 15. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!