Lányok! Mit kéne változtatnom? /Jó így, és bejönne?
2014. ápr. 15. 17:15
11/15 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a sötét haj-sötét szem kombináció, nem értem miért hurrogják le itt ennyien. Amúgy helyes vagy, csak olyan füves fejet vágsz. A hajad sem gáz, sokkal jobb mint a felnyírt focista frizkó.
Szóval nekem bejönnél így.
12/15 A kérdező kommentje:
:) ,,Füves fejet vágok'' Mondom, csak kíváncsi voltam, mi lesz a végkifejlet. De köszönöm válaszod!
2014. ápr. 16. 10:38
13/15 A kérdező kommentje:
Itt a második. Itt már nem vágok pszichopata fejet, de most meg flegma... A háttér sem az igazi... de sok képből még mindig ez a legjobb!
2014. ápr. 16. 12:18
14/15 anonim válasza:
Jol nézel ki, csak a fényviszonyok rosszak, az én gépemen az arcod egyik oldalán nagyon világos, a másik oldalon pedig sötét a kép. De sokkal jobb mint az első..
15/15 A kérdező kommentje:
Oké, rendben, nagyon köszönöm!
2014. ápr. 16. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!