Srácok ha nektek bejönne az egyik osztálytársatok mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Ugy ertem h milyen gesztusok tennetek de tegyuk fel hogy a csaj kicsit elerhetetlenebb es nem mertek odamenni hozza? L162014. jan. 21. 12:53
1/6 anonim válasza:
Semmit.
Osztálytárssal nem járok akár tetszik akár nem.Kedves lennék vele meg minden.De akkor se lenne több mint barátság.
2/6 anonim válasza:
Keresném a társaságát, próbálnék sokat nevetni vele, kicsit piszkálódni, játszadozni... ha venné a lapot meg minden, akkor elhívnám valahova, h csináljunk együtt vmit suli után :D
3/6 anonim válasza:
Nem mernék (ÉS AKARNÉK!!!!) ezért osztálytárshoz menni!!!
4/6 A kérdező kommentje:
De nem tudom en is most ugy kezdtem a sulit h osztalytarsal soha de soha de soha de soha nem jovok ossze erre megjelenik ramkacsint, nez,ha egyik baratnommel vagyok odajon es akk hozza kezd el beszelni es hozzam szolni se mer de lopva ramnez olyan kis pimaszul es egyszeruen nem tudom mit csinaljak!! probalom elfelejteni de nem megy...
2014. jan. 21. 17:25
5/6 anonim válasza:
Ja, hogy te csaj vagy... nem figyeltem, bocsi... ez esetben ne te hívd el. Az viszont hülyeség, h osztálytárssal nem szabad kezdeni. Mondjuk egy csomó kellemetlenség adódhat belőle, de ennyi erővel Rómeó is mondhatta volna, hogy egy Capulettel nem fog kezdeni. Szóval ez hülyeség...
Hát ha ilyen kis félénk, akkor próbáld őt bátorítani, beszélgess vele, de néha tűnj elérhetetlennek is... ha megvan a kémia köztetek, akkor meg minden megy majd úgyis magától :)
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszodat! :))))
2014. jan. 26. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!