Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk/lányok, nektek milyen...

Fiúk/lányok, nektek milyen tapasztalataitok vannak a társkeresőkről?

Figyelt kérdés
Konkrétumokat is írhattok, ha van kedvetek.
2014. júl. 6. 18:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azt hogy tele van idiótákkal, meg olyanokkal akik csak kalandot keresnek. Van aki vissza se ír, inaktív. Nem ér semmit.
2014. júl. 6. 18:37
 2/12 anonim ***** válasza:

# 1:

A kamu profilokat kihagytad. Felesleges arra pazarolni az időt.

2014. júl. 6. 18:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt párom, így eleve hendikeppel indulok, de elnézve a felhozatalt, biztos nem neten lesz először :DD
2014. júl. 6. 18:41
 4/12 anonim ***** válasza:

írok semmi válasz, de még az AL-t se nézik meg...csak nem írnak...

21F

2014. júl. 6. 18:41
 5/12 anonim ***** válasza:
A kalandokra vannak kiéhezve, és ha kiderül, hogy nem is olyan könnyű átvágni téged, akkor meg vannak sértődve. Vannak olyanok is, akik tudják, hogy élőben esélyük sem lenne, találkozol velük, szóba kerül, hogy 5 év alatt már 10 szakot kezdtek el az egyetemen, és hogy 30 évesen mikor szándékoznak elkezdeni a munkával töltött idejüket, mert nem szeretnék apósékhoz költözni, hogy együtt lehessünk, erre megsértődnek. Lúzerek.
2014. júl. 6. 18:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Felesleges időpocsékolás az egész, 100-ból 1 embernek összejöhet.

De annak vagy nem nagyok az igényei és lejjebb adja akár nő akár férfi. Vagy a másik verzió h túl jól néz ki.

2014. júl. 6. 18:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem hasznos.

Bár az attól függ. Ha nagyon görcsösen keresel párt, akkor úgyse fog össze jönni.

A jelenlegi páromat társkeresőn ismertem meg (málha) és már több, mint másfél éve együtt vagyunk. Persze, találkoztam ott rengeteg idiótával, de lazán kell felfogni, és bejöhet.

Ki kell hagyni a sablonokat és kész. :D

Jah, és az ismerettésgi körömben rengeteg embernek lett társkeresőről párja, egyikőjük sem adta lejebb az igényeit.

2014. júl. 6. 19:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Felesleges teljesen,semmi értelme nincsen.
2014. júl. 6. 19:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a negatív tapasztalatúak táborához. Csak szívatják az emberek vele egymást, rendkívül ritka, amelyik komolyan gondolja az egészet. Ez nemcsak a hapsikra, hanem sajnos a nőkre(!!!) is érvényes.
2014. júl. 6. 20:10
 10/12 anonim válasza:
Eddigi tapasztalatok...a csajok 70% vissza se ír a maradék aki mégis visszaír az meg vagy elfelejt vagy csak nem érdeklem őket egy idő után vagy csak beszéltek beszéltek és sehova sem mozog a beszélgetés akármit csinálsz....legalább is nekem ez a tapasztalat.
2014. júl. 6. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!