Mi a véleményetek a társkeresőkről?
(Nagyon nyálas és siránkozós lesz, sajnálom :D)
Nagyon vágyom a szerelemre, de fogalmam sincs, hogy találhatnék rá. Nem mondanám magam csúnyának, butának, humortalannak, de valahogy nem találok senkit a környezetemben aki hozzám való lenne. Gondolkoztam a társkeresőkön is, de ez olyan " kétségbeesett próbálkozás 40 éves elvált nőknek" dolognak tűnik, én ahhoz meg fiatal vagyok :D De lehet hogy csak én látom így, nem tudom..Szerintetek kínos társkeresőn ismerkedni? Ha igen, hogy találhatnék valakit?
Előre is köszi a válaszokat :)
17/L
Nehogymár 17 évesen tarskeresőznöd kelljen...
Iskola,bulik,sport,fesztiválok,rendezvények,tánciskola stb.
Mindenhol lehet ismerkedni csak legyél nyitott és kedves.
18/F
Hát figyelj összességében amit az ember tud az a véleményem, hogy lehet esélyed mint lánynak.
Egy átlagos lány is biztos napi 20-50 levelet kap. Szóval válogathatsz a jelentkezők közül bőven. Azaz összejöhet.
Szerintem a web is csak egy hely, ahol az ember keresgél. A szórakozóhelyek, party-k sem jobbak. Megvannak a szabályai, hogy mire kell vigyázni (mint bárhol máshol is), és ha valaki ezeket észben tartja, akkor teljesen rendben van.
Amúgy szerintem nem csak 40 felettiek vannak ott, hanem pl. olyanok, akik nem igazán járnak el sehova, nem szeretik a dizsiket, nyüzsgést, vagy egyszerűen nem érzik jól magukat sok ember között.
Nem akarlak elszomorítani, de tökmindegy hol ismerkedsz, semmi sem fog örökké tartani... :-)
Aki azt mondja, hogy megbízhatsz benne, na abban biztosan csalódni fogsz... :-)
Aki azt mondja szeret, idővel majd másnak is azt mondja... ...vagyha ő nem, hááát akkor Te, a lényegen mitsem változtat.
Kb. ez az Élet, aztán valaki ezt pozitívan tudja kezelni, valaki meg nem.
Én például sok emberen csodálkoztam, akik látszólag boldognak mutatták magukat, és aztán kiderült, hogy mégsem... :-)
Mondhatni Shakespeare-nak volt igaza, miszerint: "Színház az egész világ"... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!