Mi a véleményetek a társkeresőkről?
Többet is kiprobaltam mar, de összessegeben idömet es penzemet pocsekoltam.
Valoszinüleg befolyasolo tenyezö, hogy nem parkapcsolatot kerestem es ezt nem is titkoltam. Legutobb a csajokespasik.hu-t probaltam ki es azt hiszem fel evre vettem VIP tagsagot.
Összesen harom lannyal talalkoztam, de hozza tartozik, hogy nem nagyon eröltettem. Az egyik nem keltette fel az erdeklödesemet, a ket masikkal par honapig tarto viszonyom volt. Mindkettönek ugyanaz lett a vege, hogy fantasztikus es szenvedelyes együttletek utan mindegyik többet akart, probaljul meg, adjunk magunknak egy eselyt, olyan jo lenne blablabla...
Az olyan honlapok, ahol kifejezetten a szexert lehet ismerkedni ott szinte mindegyik valahogy elfogadhato külsövel rendelkezö lanyrol kiderül, hogy hivatasos vagy/es elfogadhatatlan külsövel rendelkezik. Meg mielött lejart volna az elöfizetesem töröltem magam, mert csak idegesitett.
A ket lannyal nagyon jol ereztem magam, amig tartott, ezert összessegeben azt mondom, ennyit megert. Viszont nekem elöben meg mindig könnyebben megy az ismerkedes es nagyobb valoszinüseggel nem fekszem le egyedül, ha kimozdulok, mint hogy a gep elött ücsörgök es orak hosszat a semmiröl irkalok olyan lanyokkal, akiknek többsegevel ugysem fogok az eletben talalkozni.
Igen, valoban ezt tapasztaltam, de igyekeztem finomabban foglalkozni.
A tarskeresök talan azert elönyösek, mert eleve egyertelmü az ismerkedes celja. A sikeresseg szerintem a raforditott idötöl függ. Mivel pont az idöm keves, meg mindig egyszerübb elöben leszolitanom egy lanyt es ugyis masodperceken belül kiderül, hogy erdemes e tovabb foglalkozni vele. Tarskeresön meg lehet, tucatnyi levelvaltas es atchatelt ejszakak utan derül csak ki elöben, hogy megsem olyan, mint amilyennek elkepzeled vagy/es amilyennek leirta, mutatta magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!