Tapasztalataitok alapján mennyire jellemző, hogy az
internetes ismerkedés alapján szimpatikus férfi/nő
személyesen is az lesz?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert alakul valami, de egyelőre csak neten, mert ő még 1 hónapig külföldön lesz. Eddig mindenben nagy köztünk az egyetértés, a képek alapján is bejön, de nem akarom elbízni magam, és olyan tulajdonságokkal felruházni, amelyek nem is igazak rá.
2013. dec. 7. 17:07
1/9 anonim válasza:
Nincs sok tapasztalatom ebben a témában.
3ból 1 jött be élőben is(nem a külsőre értem).
2013. dec. 7. 17:09
2/9 anonim válasza:
Nekem sose jött be. Mindig teljesen más személyesen, és én így nem is fordulok több netes társkeresőhoz már, max. 40 körül, ha úgy hozza a sors.
2013. dec. 7. 17:10
3/9 anonim válasza:
Hát ezt nem.lehet tudni ez csak rajta múlik!
Csak 3-4 találkozás után lehet megtudni!
2013. dec. 7. 17:10
4/9 anonim válasza:
Jól ki lehet ismerni a másikat, ha elég tapasztalatod van, és nincsenek nagy elvárásaid. Tehát ha reálisan állsz hozzá a netes ismerkedéshez és nem a herceget keresed a fehér lovon. Nálam egyszer-kétszer fordult elő kisebb csalódás, de ha telefonon is beszéltem a találkozó előtt, általában tudtam, hogy be fog-e jönni. Kb 5 ilyen ismerkedésem volt. Ebből kettő lett kapcsolat. A többi is szimpatikus volt. Csak a fényképen mutatott másképp. Olyan is volt, hogy neten jól elbeszélgettünk, személyesen meg idegesített. Ha lehetőség van rá, jobb a személyes ismerkedés, mint az internet.
2013. dec. 7. 17:15
5/9 anonim válasza:
A netes ismerkedést a személyes találkozóig csak egy lehetőségnek kéne tekinteni. És szerintem nem is az első találkozón dől el, hanem inkább 3-4 után...
Jó emberismerőnek tartom magam, ha kételyeim vannak, akkor inkább nem találkozom, vagy csak barátilag.
Egyébként volt már, aki nagyon, de tényleg nagyon levett a lábamról virtuálisan... és élőben is.
2013. dec. 7. 17:18
6/9 anonim válasza:
Sose jött be.Az elején jó volt aztán kiderült milyen is az adott nő...
2013. dec. 7. 17:20
7/9 anonim válasza:
Neten mindenki jobb formát hoz. Ezért célszerű a lehető leghamarabb találkozni. Ne bízd el magad, várj ki. Ha találkoztatok, utána döntsd el, hogy tetszik-e.
2013. dec. 7. 17:53
8/9 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok a találkozás előtti skype-ról?
2013. dec. 7. 20:53
9/9 anonim válasza:
Semmi jelentősége szerintem. Az élő találkozást semmi nem helyettesíti. Ne éld bele magad semmibe, amíg nem találkoztatok - meg utána se nagyon.
Ha szimpatikusak vagytok egymásnak, lehet ismerkedni, találkozgatni, aztán majd úgyis alakul valamerre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!