Szerelmes lehetek belé? Vagy csak fellángolás?
Nem voltam még senkibe se szerelmes, ezért nem tudom, hogy mi ez az érzés. Vagy talán csak az "álomlányt" látom benne, és felruházom olyan tulajdonságokkal, ami neki nincs is?
Sztori maga annyi, hogy egy idejen látni szoktam a buszon egy lányt, szemezgettünk, ám pár nappal később megtudtam róla, hogy olyan tipikus "mai fiatal". (Iszik, cigi, buli, meg ő balhés típus. Mind ő mondta ezt a barátnőjének.)
Mivel külsőre nagyon tetszik, és érzek is valamit. Mivel én az ellenkezője vagyok természetileg, ezért nem tudom, hogy őt látom a természetében, vagy akit akarnék látni?
Bocs, hogyha túl hosszú és értelmetlen, de gyorsan írtam, és fáradt is vagyok. :)
15/F
Köszönöm a válaszokat! :)
Nagyatádin. :)
szerintem se vagy szerelmes belé, az elsőnek teljesen igaza van, még nem ismered eléggé...
Ha belegondolsz egy picit a sztoriba:
Ülsz a buszon és mindig szemezel egy csajjal, aztán meghallod, hogy egy barátnőjének olyanokat mesél, hogy cigizik, piál, stb.
szerintem ha valakiről csak ennyi információt tudsz és még ezek is csak negatívumok nem hinném, hogy szerelem lenne...
14/L:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!