Fiúk! Nagyon irritálónak, vagy milyennek tartjátok, ha egy lány kicsit selypít?
mekkora köcsög volt:D
amúgy ezt hallani kell,így nem lehet megítélni
Ezt így nem tudom megmondani, ahhoz hallani kellene a hangodat. Ha kicsit selypít az lehet cuki, aranyos de, ha nagyon (és mellé talán még nyávogva is beszél) az szó szerint bántja az ember fülét.
De mi számít kis selypítésnek ugye.
Selypít:
Némely mássalhangzót, különösen a
sziszegő hangokat hibásan ejtve, pöszén
beszél.
Az előzőekhez csatlakozva, én is azt mondom, hogy hallani kell.
De van egy lány, egy helyen dolgozunk, kicsit selypít, de szerintem ő aranyosan. Az tetszik, és jól áll neki :)
Aki ezzel cukkol - sérteget, ne foglalkozz vele.
Ha valakinek tetszel, így is elfogad - lehet még vonzóbb leszel neki így, hogy selypítesz.
olyan kisz szuki lehetsz...
na de komolyra fordítva a szót, engem pl egyáltalán nem zavarna..
(ebből viszont volt egy csúnya baleset.. egyetem évnyitó.. hiller tartotta a nyitó beszédet.. előző este pedig a brian életét néztük.. természetesen végig röhögtük az egészet.. de ezt fogjuk a véletlen egybeesésre..)
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Nos, elismerem, hallani kéne, de mégsem tudom ezt megoldani így. Egy 10-es skálán... 3-4-es... ezzel sem segítettem sokat, ugye?^^" de nem, nincs hozzá idegesítően magas hangom.
#8-as: :D annyira azért nem!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!