A leleményesebbek kimennek külföldre, a suták itthon maradnak éhbérért dolgozni. Nagyon kevés közöttük az értelmes, művelt forma, általában mindegyik kőbunkó, tapló. A munkájukat hanyagul, összecsapva végzik, felületesek, az alapos, körülményes munkavégzést nem ismerik. Sok közöttük a büdös, igénytelen alak. Dolgoztam közöttük, kívülállónak éreztem magam a sok bunkó között.
2014. jún. 21. 10:36
3/20 anonim válasza:
engem leptek már meg a tudásukkal.
2014. jún. 21. 10:40
4/20 anonim válasza:
úristen mi ez a diszkriminálás? most kaptam meg a szakmámat (kőműves) nem vagyok se bunkó sem pedig hülye. nem iszom alkoholt és nem is dohányzom. tény hogy vannak ellenszenves szakmunkások de nem mindenki az.
17f
2014. jún. 21. 10:41
5/20 anonim válasza:
"úristen mi ez a diszkriminálás? most kaptam meg a szakmámat (kőműves) nem vagyok se bunkó sem pedig hülye"
A hülyében nem lennék biztos. Ha kőműves szakmára akarod alapozni az életed, akkor igenis hülye vagy. Mert ez nagyon rossz döntés. Spuri az egyetemre! Építőmérnök szakra.
2014. jún. 21. 11:12
6/20 anonim válasza:
Ezt írtam: "Nagyon kevés közöttük az értelmes, művelt forma, általában mindegyik kőbunkó, tapló." Nagyon kevés közöttük, ez a lényeg. Szó sem volt diszkriminálásról.
2014. jún. 21. 11:14
7/20 anonim válasza:
"Ezt írtam: "Nagyon kevés közöttük az értelmes, művelt forma, általában mindegyik kőbunkó, tapló." Nagyon kevés közöttük, ez a lényeg. Szó sem volt diszkriminálásról."
Na, eszerint akkor te is szakmunkás vagy? Vagy valamilyen egyéb okból vagy retardált? :D Szövegértés, logika, magyar nyelv egyes!
2014. jún. 21. 11:19
8/20 anonim válasza:
Hozzád meg ki szólt, öcsi? Ne üsd már bele az orrod olyanba, ami nem neked lett címezve, értve vagyok?
2014. jún. 21. 11:26
9/20 anonim válasza:
"Hozzád meg ki szólt, öcsi? Ne üsd már bele az orrod olyanba, ami nem neked lett címezve, értve vagyok?"
Bocs, azt hittem, hogy komolyan írod, amit írtál. De most már látom, hogy csak parodizálsz!
2014. jún. 21. 11:28
10/20 anonim válasza:
most mi a bajotok a szakmunkásokkal? csak azért kellene lenézni őket, mert nem jártak egyetemre? és aki meg azt mondta,hogy spuri egyetemre, annak meg azt üzenném, hogy valakinek a házat is fel kell építenie. ha mindneki csak mérnöknek tanulni, ki csinálna bármit is?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!