Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szakmunkás pasikkal kapcsolatb...

Szakmunkás pasikkal kapcsolatban mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 09:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Na jó, unom a fárasztásod, hiába strapálod magad, a trollkodáshoz sem igen értesz, ez is nyilvánvaló. Valami GYK-s suna erre lehet vevő lesz, én kevésbé. További kellemes itt rohadást és vergődést egész napra, na szevasz.
2014. jún. 21. 11:36
 12/20 anonim ***** válasza:
59%

" aki meg azt mondta,hogy spuri egyetemre, annak meg azt üzenném, hogy valakinek a házat is fel kell építenie. ha mindneki csak mérnöknek tanulni, ki csinálna bármit is?"

választhatja azt is, hogy szakmunkás lesz, de akkor Ő húzza a rövidebbet. Minimálbér körül fog élete végéig keresni, mindig szegény lesz, a gyerekei rosszul fognak teljesíteni, és a munkájára az igény pár évtized alatt megszűnik, aztán ha nem reagál időben, akkor értelmes szakma nélkül marad és utcára kerül. Míg mérnökként mindig elvégezheti ugyanazt a munkát is, amit a szakmunkás, ha szeretné, de a piac változásaival jobban képben lesz, és nem az fog történni, hogy egyik napról a másikra mehet csövezni.

2014. jún. 21. 11:39
 13/20 anonim ***** válasza:
43%

apámnak szakmunkási végzettsége van, de az átlagtól jobban élünk. sőt apám munkatársainak is az van, és ők is jól élnek. lehet ezt okosan is csinálni.

amúgy én mérnöknek készülök, mert a fizikai munka nem jött be, de az irány tetszik.

minden szakmával lehet pénzt keresni, csak jónak kell lenni benne.

2014. jún. 21. 12:12
 14/20 anonim ***** válasza:

"minden szakmával lehet pénzt keresni, csak jónak kell lenni benne."

Ebben félig van igazság.

2014. jún. 21. 12:15
 15/20 anonim válasza:
0%

Sokkal jobban tisztelek egy tisztességes, szorgalmas szakmunkást, mint az egyetemisták azon rétegét, akik a saját hányásukban fetrengenek hetente 3x és meg vannak áldva azzal, hogy minden félévben kemény munkával teljesítettek 4-5 vizsgát (a 10-ből).

De látom, hogy szokás szerint hódít az az idióta gyökér felfogás, hogy 10 ember viselkedése alapján ítéljük meg a 11.-et is, mert miért ne, biztos ő is ugyanolyan. -.-"

egy nemrég végzett egyetemista

2014. jún. 21. 15:20
 16/20 anonim válasza:
56%
Plusz a kérdésre válaszolva: mind a szakmunkás, mind az egyetemista rétegben (ahogy a többiben is) vannak normális és ostoba fiúk, lehet válogatni...
2014. jún. 21. 15:22
 17/20 anonim ***** válasza:
49%

Milyen egyetemen van 10 vizsga egy félévben? :D

Matek szakon, fizikán, informatikán a legjobb tanulók se vesznek fel 5-nél többet, és a legjobbak is csak max. 4-et teljesítenek belőle...

2014. jún. 21. 15:22
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

"egy nemrég végzett egyetemista"

Ha még egyetemista vagy, akkor mivel végeztél? A gondolkozással?

2014. jún. 21. 15:27
 19/20 anonim válasza:
56%
Írtam egy számot kedves, az arányokat érzékeltetvén, de látom nem jött át. Egyébként a bunkózással magadat jellemzed, én még nem alacsonyodok erre a szintre. ;)
2014. jún. 21. 15:29
 20/20 anonim válasza:
100%
De segítek: még diplomaosztó előtt vagyok, érvényes jogviszonnyal, de már túl az államvizsgán. Csak hogy örülj! ;)
2014. jún. 21. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!