Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vesztettetek el a szuzessegeteket? (milyen korulmenyek kozott/kapcsolatban/buliban/baratsag extrakkal, mennyi ido utan fekudtetek le egymassal?
Egyutt vagytok meg azzal az emberrel?:)
Csupan csak kivancsisagbol kerdezem ezeket:D
17 éves votlam nem figyeltem oda mert valami hülyeséget játszottunk a kezemben ak ontroller volt és egyszer csak a farkamba beleült... lovagolt elsültem felöltöztünk kimentem elszivtam egy cigit utána szexeltünk még egy kört és játszottunk tovább...
Csak úgy forrt a levegő a romantikától... voltunk kb 17 évesek
Két hónapja jártunk, napi szinten jött at hozzám, és amikor csak ketten voltunk a lakásunkban, akkor történt meg. 15 éves voltam akkoriban, és mar nem ő van.
18/L
17 voltam, kb.fél év utàn feküdtünk le.
Màr nem vagyunk együtt. 22/l
4 éves barátság, abból fél éves barátság extrákkal viszony. 2 hónap után feküdtünk le.
Azóta már párkapcsolatban vagyok:) 20/L
17 voltam, 3(majdnem 4) hónap után, aztán még együtt voltunk majdnem másfél évet. A mai napig jóban vagyunk, de már nem ő van.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!