Lanyok ti hany evesen vesztettetek el a szuzessegeteket? Es megbántátok? Es nektek az elso szexnel volt orgazmusotok?
16 (2 hét múlva lettem 17) kicsit megbántam. Az első úgy egy hónapja volt. Nagyon ráparáztam, rettenetesen féltem. Úgy érzem korai volt, ha tehettem volna tovább húztam volna, de ő elég akaratos volt. Igazából az elsőnél nem volt semmi, mert annyira fájt, hogy nem bírtam tovább. Leállítottam, mert így éreztem, hogy nem bírom tovább. Még utána reggel is nagyon fájt, ülni se bírtam..
Aztán 2 hétre rá (pont szülinapomon) "befejeztük", akkor már jobb volt, az elején fájt, aztán már nem. :)
Az egészbe az a legrosszabb, hogy a hülye hibáim miatt, még most is félek, és a gondolattól is elpirulok, elszégyellem magam.
13 de nem bántam meg azóta is eggyütt vagyok a párommal... Már eltelt kb. 11-12 óra
Fájt kicsit de nem véreztem... Nekem már a 2.-nál tökéletes volt 😍😍😂😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!