Csajok, nektek volt orgazmusotok mar a legelso alkalommal mikor elveszitettetek a szuzessegeteket? Vagy csak utana? Kb hanyadik alkalommal?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 13:04
1/14 anonim válasza:
A hüvelyi orgazmust tanulni kell! Dehogy volt első alkalommal! Sok-sok hónap telt el az elsőig, és a mai napig is csak ritkán sikerül sajnos.
2/14 anonim válasza:
Nem volt. Sokat kellett tanulnom még, de ma már minden jól megy.
3/14 anonim válasza:
nekem az eéső együttlétnél nem volt orgazmusom, és vagy a 10. alkalommal lett csak...
4/14 anonim válasza:
nem volt, de első alkalommal nagyon ritka,hogy legyen, átlagosan 10 kell hozzá
5/14 anonim válasza:
pf, nekem 10 év és a 4. pasi után volt először - ezt is tanulni kell
én elkövettem azt a hibát, amit sok lány, hogy megjátszottam az orgazmust, hogy a pasim ne érezze magát rosszul, persze így nem is tudta, hogy változtatni kéne valamin
6/14 anonim válasza:
Hüvelyi orgazmusom szex közben az első együttléttől számítva fél évre volt.Ez így is elég jónak számít.Mondjuk 2 hónap után már ujjazás során sikerült,de a szex közbenitnehezebb elérni.Azóta már minden együttlétnél van :P
18/L
7/14 anonim válasza:
barátnőmnek az elsőnél 2 volt.
OMG!
8/14 anonim válasza:
ne vegyél rá mérget, az én pasijaim is azt hitték...
9/14 anonim válasza:
h lett volna? akkor nem is arra figyelsz. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!