Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátság extrákkal? Voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal? Voltatok már ilyen kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Vagy olyanban ahol csak a szex játszott szerepet? Sokáig működött? Tudtátok,hogy ilyen kapcsolatot kerestek vagy csak kialakult? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

2017. ápr. 16. 16:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Kerestem is,alakult is.
2017. ápr. 16. 16:26
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
Igen. Nem működött sokáig, egy-két hónapig. Én tudtam, hogy ilyet keresek, a lány meg eleinte még biztosabbnak tűnt benne, mint én. Aztán megváltozott a dolog, elkezdett jobban megkedvelni, és elindult az érzelmi játszmázás. Végül én mondtam, hogy hagyjuk, nincs kedvem ehhez.
2017. ápr. 16. 16:27
 3/16 anonim ***** válasza:
Most is ilyenben vagyok fél éve.
2017. ápr. 16. 16:40
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Huszonéves koromban volt egy ilyen kapcsolatom, fél évig tartott. Azóta eltelt több mint 10 év, néha-néha felköszöntöttük egymást sms-ben, de nem volt más. Aztán úgy alakult az életem, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve ráírtam. Beszélgettünk mindenről, a szex csak később került szóba. Végül ott folytattuk, ahol abbahagytuk, kb. 5 hónapja vagyunk ismét egy kötöttségektől mentes szexkapcsolatban. Így tökéletes mindkettőnknek. N/33
2017. ápr. 16. 16:49
 5/16 anonim ***** válasza:

2 ilyen is volt. Az egyik három hónapot, a másik öt hónapot tartott.

Csak alakult magától. Minden ugyanúgy történt közöttünk, mintha csak simán ismerkedtünk volna. Az egyikükkel csak 3 randi után feküdtünk le, tehát még rendes ismerkedés-beszélgetős találkáink is voltak az első szex előtt.

Az egyik lány kapcsolatot akart nagyon és annak vége lett 3 hónap után.

De a másikkal jó volt nagyon az öt hónap, mert kielégítettük egymást. Ott végül valahogy csak megunhattuk a másikat, vagy ilyesmi történhetett.

Heti egyszer találkoztunk átlagban egymással mindkétszer.

2017. ápr. 16. 16:49
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

És ilyenkor csak arról szólt, hogy találkozás szex aztán haza, vagy esetleg közös programok is?

Várom a további válaszokat!:)

2017. ápr. 16. 16:53
 7/16 anonim ***** válasza:
36%
én támogatnék csajokat. 31F
2017. ápr. 16. 16:56
 8/16 Linó03 ***** válasza:
69%
Nálunk úgy alakult, én azt hittem, párkapcsolatnak készül, de aztán még az elején tisztázódott, hogy ő nem szeretne, így csak ilyen laza barátság lett, extrákkal. Nem tudom, ez mennyire számít plusz programnak, de közös vacsifőzés, vacsizás, filmnézés, hátmasszázs volt.
2017. ápr. 16. 16:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. Nálunk régen sem és most sincsenek közös programok, csak szex, kis beszélgetés és ennyi. Bár, ha jól emlékszem, egyszer régen azért együtt szilvesztereztünk. :)
2017. ápr. 16. 17:02
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

6:

Kizárólag csak olyankor találkoztunk, amikor szex is volt. Az egyik lánynál általában őnála, a másiknál szinte mindig nálam.

2017. ápr. 16. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!