Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal? Voltatok már ilyen kapcsolatban?
2017. ápr. 16. 16:26
Igen. Nem működött sokáig, egy-két hónapig. Én tudtam, hogy ilyet keresek, a lány meg eleinte még biztosabbnak tűnt benne, mint én. Aztán megváltozott a dolog, elkezdett jobban megkedvelni, és elindult az érzelmi játszmázás. Végül én mondtam, hogy hagyjuk, nincs kedvem ehhez.
2017. ápr. 16. 16:27
Most is ilyenben vagyok fél éve.
2017. ápr. 16. 16:40
Huszonéves koromban volt egy ilyen kapcsolatom, fél évig tartott. Azóta eltelt több mint 10 év, néha-néha felköszöntöttük egymást sms-ben, de nem volt más. Aztán úgy alakult az életem, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve ráírtam. Beszélgettünk mindenről, a szex csak később került szóba. Végül ott folytattuk, ahol abbahagytuk, kb. 5 hónapja vagyunk ismét egy kötöttségektől mentes szexkapcsolatban. Így tökéletes mindkettőnknek. N/33
2017. ápr. 16. 16:49
2 ilyen is volt. Az egyik három hónapot, a másik öt hónapot tartott.
Csak alakult magától. Minden ugyanúgy történt közöttünk, mintha csak simán ismerkedtünk volna. Az egyikükkel csak 3 randi után feküdtünk le, tehát még rendes ismerkedés-beszélgetős találkáink is voltak az első szex előtt.
Az egyik lány kapcsolatot akart nagyon és annak vége lett 3 hónap után.
De a másikkal jó volt nagyon az öt hónap, mert kielégítettük egymást. Ott végül valahogy csak megunhattuk a másikat, vagy ilyesmi történhetett.
Heti egyszer találkoztunk átlagban egymással mindkétszer.
2017. ápr. 16. 16:49
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
És ilyenkor csak arról szólt, hogy találkozás szex aztán haza, vagy esetleg közös programok is?
Várom a további válaszokat!:)
én támogatnék csajokat. 31F
2017. ápr. 16. 16:56
Nálunk úgy alakult, én azt hittem, párkapcsolatnak készül, de aztán még az elején tisztázódott, hogy ő nem szeretne, így csak ilyen laza barátság lett, extrákkal. Nem tudom, ez mennyire számít plusz programnak, de közös vacsifőzés, vacsizás, filmnézés, hátmasszázs volt.
2017. ápr. 16. 16:58
4-es vagyok. Nálunk régen sem és most sincsenek közös programok, csak szex, kis beszélgetés és ennyi. Bár, ha jól emlékszem, egyszer régen azért együtt szilvesztereztünk. :)
2017. ápr. 16. 17:02
6:
Kizárólag csak olyankor találkoztunk, amikor szex is volt. Az egyik lánynál általában őnála, a másiknál szinte mindig nálam.
2017. ápr. 16. 17:06
Kapcsolódó kérdések: