Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal kapcsolatban valentin napra kis figyelmesség?
3 ott fogja hagyni ,ha ezt elmondja. Dehát,aki hülye az vessen magára.
Nem értem ,miért kell ennyire felfújni ezt a szar valentin napot??! Pláne,ha csak dug vele!!
Sokan félreértelmezik a Valentin napot. Valentin napi üdvözlőkártyát angolszász területen nem csak a szerelmének adhat az ember, bár klasszikusan ott is erre van kihegyezve, de akár egy jó barátnak is adhat Valentinra üdvözlőlapot és ajándékot. Sokan nem tudják, hogy egy valentinn api üdvözlőkártyán az aláírás után szoktak tenni kis X-eket.
X: Barát
XX: Nagyon jó barát
XXX: Na ez már több, mint barátság. :)
Tehát ha ebből indulok ki, miért ne kedveskedhetnél annak akivel a testedet osztod meg? Azért az elég bensőséges kapcsolat, és ha nem érti félre, miért ne adhatnál ajándékot?
Szerintem bátran.
ez tök jó. de az álszenteskedők is megjelentek, látom.
sztem hatalmas tud lenni egy barátság extrákkal kapcsolat, nem is egyről tudok, aztán pedig mindkettő nagy csajozógép, spőt olyanról is aki tizenévesen ilyen volt de egyszerűen csak elmúlt neki aztán jött a család stb. szal dehogy homóság, csak valami kényszer ez h rá kell sütni mindenkire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!