Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a jó az anális szexben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó az anális szexben?

Figyelt kérdés

Párom több hónapos unszolássa után engedtem, és tegnap kipróbáltuk. Előtte nagyon sokat olvastam róla a neten és fel is voltam izgulva nagyon hogy mekkora élmény lesz, de nem lett belőle semmi. Használtunk sikosítót, végképp nem fájt, de azon kívül hogy egy nagy valami van a végbelemben nem éreztem semmit. Van erre valami póz hogyan kell csinálni? Páromnak nagyon bejött és újra szeretné a kzeljövben nincs szívem azt mondani neki hogy nem, de a szokásos puncihoz képest nem bírom megérteni mire jó ez.

19-l

(kérem trollok hanyagoljatok)

2017. ápr. 12. 16:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

14es vagyok es en most felpontoztalak 11es! mert szepen javitottal. de nekem az jott le, hogy a kerdezonek ez nem egy semleges , hanem inkabb kellemetlen dolog ...

AMugy kedves kerdezo, hogy alakult sikerult javitani a helyzeten ?

En tegnap kaptam egy kicsi dildot a fenekembe, mikozben felul lovagoltam ! Mennyei gyonyor! Hacsak ragondolok dagadni kezd a csiklom

2017. ápr. 21. 01:45
 22/28 A kérdező kommentje:

Szia 21

Örülök hogy nektek jó volt, és köszönöm hogy érdeklődsz.

Azóta nem engedtem de ma-holnap megint kipróbáljuk, mehetek beöntést csinálni. :( Megbeszéltük ha most sem lesz jó akkor többet nem lesz erőltetve.

2017. ápr. 22. 11:20
 23/28 anonim ***** válasza:
Én ezt a beöntősdit nem értem. Mármint, tudom, h miért kell, de én elég sokat szexeltem már análban, és még soha nem beöntősdiztem. 50-ből 1-2x volt csak nagyon picit olyan a helyzet, de aki popiba megy, az ezzel tisztában van.
2017. ápr. 22. 13:41
 24/28 A kérdező kommentje:

# 23

Hát én nem kockáztatok. Nem tudom mit tennék szégyenembe ha baleset lenne.

2017. ápr. 22. 14:55
 25/28 anonim ***** válasza:
12 es vagyok. Igen valószínü segítene. De ha a csiklódat izgatod közben már az is jó.
2017. ápr. 23. 07:57
 26/28 A kérdező kommentje:

Újra megpróbáltuk most sem volt jobb. Egyszerűen ez nem nekem való.

Idegroncsként vártam a együttlétet, nem is tudtam annyira ellazulni fájt is egy kicsit pedig sok sikosítót használtunk, megfogadtuk az itteni tanácsokat, próbálta közben izgatni a csiklómat de én csak a fájdalmat éreztem. Persze ő nagyon élvezte.

Amikor vége lett akkor meg össze is vesztünk mert megmondtam neki hogy soha többé nem vagyok hajlandó erre, ő meg erre hogy gyakorlás kérdése.

Mondtam hogy nem érdekel, erre letámadott hogy mekkora egy pcsa vagyok, mert ő meg az orális szexet utálja de sosem mondta meg nekem mert az örömöt okoz nekem.

Két órája csak sírok, egy éve vagyunk együtt szinte sosem veszekedtünk, soha nem gondoltam volna hogy a idióta anál miatt fogunk elkezdeni.

2017. ápr. 23. 13:20
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem attól jó egy kapcsolat, hogy régóta vagytok együtt vagy mert sosem veszekedtek. Az ilyen szitukban jön elő, ha rendesen meg tudjátok beszélni pitsázás meg ajtócsapkodás, sírás nélkül akkor már talán közelít a jó felé.

A nyalást meg ne említsük már egy lapon az anállal...

Remélem meg tudjátok oldani.

2017. ápr. 26. 16:22
 28/28 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de a barátod egy utolsó suttyó...

Én minden rezdülését figyeltem az eddigi nőimnek és sosem tettem olyat ami nekik fájdalmat okozott volna, vagy tudtam, hogy nem szereti. Egy normális kapcsolatban ez az alap, nem az, hogy "majd gyakorlással jó lesz". Ő egyszerűen nem foglalkozik azzal, hogy mi a jó neked, nem érdekli. Csak a saját önző kis világában él és ha ebben meg mered kérdőjelezni a hülyeségeit, akkor elkezd hisztizni.

Elhiszem, hogy rossz érzés ez most neked, de állj a talpadra és ne hagyd magad. Nem használati tárgy vagy, hanem elvileg a szerelme akinek boldogságot kellene szereznie. Nem pedig érzelmileg zsarolnia azzal, hogy bezzeg ő sem szereti a nyalást, de miattad csinálja... Gusztustalan amit művel a pasid...

2017. ápr. 26. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!