Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a jó az anális szexben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó az anális szexben?

Figyelt kérdés

Párom több hónapos unszolássa után engedtem, és tegnap kipróbáltuk. Előtte nagyon sokat olvastam róla a neten és fel is voltam izgulva nagyon hogy mekkora élmény lesz, de nem lett belőle semmi. Használtunk sikosítót, végképp nem fájt, de azon kívül hogy egy nagy valami van a végbelemben nem éreztem semmit. Van erre valami póz hogyan kell csinálni? Páromnak nagyon bejött és újra szeretné a kzeljövben nincs szívem azt mondani neki hogy nem, de a szokásos puncihoz képest nem bírom megérteni mire jó ez.

19-l

(kérem trollok hanyagoljatok)

2017. ápr. 12. 16:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
44%

Fogd fel úgy hogy ez olyan neked mint a szopás. Azt sem azért élvezed (ha élvezed) mert neked olyan jó, hanem mert a másiknak jó. Én se mennék el egy nalástól vagy egy ujjazástól, csak tetszik, hogy a partneremnek tetszik.

30/f

2017. ápr. 13. 04:31
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

23L

Én gyakran csinálom. Már maga az érzés, hogy a popsimban jár valami ki és be az is kellemes. Hogy feszíti, hogy kitölt, hogy minél mélyebbre hatol. Ha szemből csinálom a párommal, még a G pontomat is izgatja. El is élvezek tőle hatalmasakat. Ha mindkét bejáratomban van valami egyszerre az meg valami mesés. És sokkal szűkebb lesz így mind a kettő. Tehát az inger is sokszorosa.

2017. ápr. 13. 07:06
 13/28 anonim ***** válasza:
Nézd, ha nem nyújt élvezetet számodra, akkor ne csináld. Csak azért elviselni egy unalmas, számodra inkább tehert jelentő dolgot, mert a párod a divatnak hódol, szerintem butaság lenne a részedről. A szex arról szól, hogy mindkét fél örömét leli a másikban és a páros mindkét tagja azt kutatja, mivel okozhat örömet a másiknak. Te megtetted a párodnak, kipróbáltad és számára élvezetes volt. Neked viszont nem nyújt örömet, így ha a párod tovább erőlteti, el kell gondolkodni azon, vajon mennyire fontos számára, hogy te boldog légy...
2017. ápr. 13. 11:01
 14/28 anonim ***** válasza:
Lehet csak gyakorlas kerdese. Nekem honapokba telt mire elkezdtem a szexet elveni.... az analist egybol elveztem, de nem volt egyszeru az oda vezeto ut! Mindig hatalmas parjaim voltak, veluk nem is ment! Aztan talalkoztam egy kis fiuval - igaz a mondas, h nem a meret szamit! Elsore isteni volt az anal! Kozben izgattam a csiklomat is! Szerintem gyakorlat kerdese! Es kell az is, h a parod ovatos es turelmes legyen, lassan csusztassa be! Jatszon, hergeljen! Nekem eleve a szex is isteni a kicsi fiummal!
2017. ápr. 13. 11:48
 15/28 A kérdező kommentje:

# 11

Már ne is haragudj DE: Nem vagyok egy feminista, de akkor is orális szex mind a két félnek örömet okoz, plusz lehet 69ben is csinálni, és nem kell előtte beöntéssel hülyülni hogy ne legyen "baleset."

# 12

"Ha mindkét bejáratomban van valami egyszerre az meg valami mesés."

Gondolod ha vennénk valami játékszert a vaginámba segítene?

# 13,14

köszönöm a tanácsot. hát akkor lehet még kétszer háromszor összeszorítom a fogaimat és megpróbáljuk az itteni tanácsokkal, vagy még egy játékszerrel, azután kiteszem a stop táblát. Nem tudom :( Ő nagyon fontos nekem és nem akarom megbántani.

2017. ápr. 13. 12:48
 16/28 anonim ***** válasza:

13-as vagyok:

Miért lenne megbántás, ha azt mondanád ennyi elég volt? Ha szeret és értelmes a pasid, akkor nem lesz ebből semmi sértődés. Normális párkapcsolatban ez úgy működik, hogy meg tudjátok beszélni és elfogadni ha a másik fél nem akar valamit.

2017. ápr. 13. 13:10
 17/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom te pontoztál-e le kérdező. Én csak azt mondom, hogy a különböző nem rendeltetésszerűen használt testnyílásaink nem feltétlenül nekünk okoznak élvezetet. Mindazonáltal mikor egyszer kitoltam egy jó kemény vastag kábelt és belegondoltam milyen volna, ha valaki fogná és visszatolná a seggembe, arra jutottam, hogy pofánvágós lenne. Én nem csináltam sose anált, mert bár nekem lehet jó lenne, a másik félnek nem, pedig nekem az nagyon fontos. A mellszexet szeretem, de nem gondolom, hogy a másik félnek kellemes vagy kellemetlen volna, max tetszik neki, hogy élvezem. Ezt gondolom én.

30/f

2017. ápr. 13. 13:14
 18/28 anonim ***** válasza:
14es vaguok es en pontoxtalak le 11es! Hogy mondhatsz ilyet, h nem az elvezetert kell csinalni! Vilt olyan pasim akin lattam, h nem elvezte mikor odalent nyalt, le is allitottam, ne csjnalja, nekem sem jo, ha a parom nem elvezi, csak kenyszerbol csinalja! Ez nem eroszak!
2017. ápr. 13. 13:58
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor félreértettél. Nem úgy értettem, hogy ha a másiknak jó, de nekem nem akkor is csináljam, mert hát a másiknak milyen jó. Mondok egy példát az, hogy kinyalok egy lányt nekem nem okoz akkora élvezetet mintha leszopna, vagy konkrétan már szexelünk, de mivel nem is rossz és neki tetszik, ezért szívesen csinálom, mert tetszik, hogy örömet okozok a másiknak. Még egyszer mondom, nem arra utaltam, hogy olyat csináljunk amit nem akarunk/szeretünk, hanem ha örömet tudunk szerezni a partnerünknek egy számunkra legalább semleges vagy éppen jó dologgal, akkor miért ne tennénk meg. Rengeteg lehetőség van a viszonzásra és a kölcsönösségre tehát ami belefér a párnak, csinálják csak. Nem az anált promózom a kérdezőnek, csak azt mondom, hogyha neki nem kellemetlen akkor nyugodtan csinálja, a párjának meg találjon ki valamit, hogyan viszonozza, ami meg neki nagyon jó. Bocs, ha rosszul fejeztem ki magam.

30/f

2017. ápr. 13. 15:30
 20/28 anonim ***** válasza:

Elsőre ne is várd hogy élvezni fogod az anált, sőt már az is jó ha az első ügyetlenkedések közepedte nem sérül meg az ánusz és nem fáj.

Nagyon felfokozott vágy kell hozzá és nem pedig az hogy "na jól van akkor most anál következik és csináljuk".

Vágyni kell hogy a pasi tegye már végre oda is be stb.

Fontos hogy figyeljetek oda egymásra, főleg magadra és ne szégyeld magad izgatni, síkosítani külön kézzel a csiklód vagy kérd meg a barátod erre. A lényeg hogy az egész feneked izgatva legyen, beleértve a hüvelyt és csiklót is anál közben. A barátnőm például a melleit is pluszban. Sajnos a behatolási pózok kicsit korlátozottak, de lehet lovagló ülésben és kutya pózban is. Mi az utóbbit szoktuk, mivel sokkal könnyebb így behatolni oda és nem fájdalmas sem.

2017. ápr. 15. 02:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!