Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó az anális szexben?
Párom több hónapos unszolássa után engedtem, és tegnap kipróbáltuk. Előtte nagyon sokat olvastam róla a neten és fel is voltam izgulva nagyon hogy mekkora élmény lesz, de nem lett belőle semmi. Használtunk sikosítót, végképp nem fájt, de azon kívül hogy egy nagy valami van a végbelemben nem éreztem semmit. Van erre valami póz hogyan kell csinálni? Páromnak nagyon bejött és újra szeretné a kzeljövben nincs szívem azt mondani neki hogy nem, de a szokásos puncihoz képest nem bírom megérteni mire jó ez.
19-l
(kérem trollok hanyagoljatok)
# 1
hát ez nem vidított fel. Akkor nekem ez esélytelen? Nem akarok önző lenni csak jó lenne ha nekem is érne valamit. Főleg hogy annyi dolgot kell tenni előtte (őszintén megmondom a beöntés kellemesebb volt mint ez) aztán ezt kapom. Eddig nagyon vágytam az együttlétre, de most már végképp nem ha megint szeretné.
# 2
Hát ezt gondoltam.
# 4
Pasi vagy?
ha neked nem jött be de a párod akarja még akkor azt most tisztázd le vele
mert hónapok múlva mondod meg neki nem tom hany alkalom után hogy "én ezt amúgy nem szeretem szóval többet nem csináljuk" az lehet feszültséget szülne..
# 6
persze, igen. Azt hiszem egyszer kétszer még kibirom hogy ne bántsam meg de utána stop
# 7
jó persze, akkor megértem. Őszintén megmondom ahogyan mondtam eleinte én is felizgultam. Néztem egy csomó videót, leírást itt stb. és nem volt rossz, valami új, nagyon vártam. Ő nagyon gyengéd volt hozzám, minden rendben volt. Aztán átment a hangulat (legalábbis számomra) gyorsan lefele.
Én pl itt tudok elélvezni.
Mi úgy csináljuk, hogy közben a csiklómat folyamatosan izgatom, mert amúgy nekem kicsit fáj, mivel nagy a pénisz :) De a folyamatos csikló izgatás, és a popsiba pumpáló pénisztől simán jön az orgazmus pár percenként nekem.
De nekem pl hüvelyi nincs, szóval, nem vagyunk egyformák, így lehet, h neked a csikló izgatása sem fog segíteni, de azért sztem próbáld ki. Többnyire oldalról, vagy kutya pózban csináljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!