Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit élveztek az anális szexben?
A sok idióta azt élvezi, hogy akkor a pasija nem csalja meg/nem hagyja el cserébe, mert hát megígérte. Meg azt, hogy legalább akkor nem lesz terhes, és mehet gumi nélkül a dolog.
Meg olyan jó érzés a kis cselédlelküknek, hogy ily módon is kiszolgálhatják szeretett urukat...
+ bevállalósak és bátrak, mert megmutatják, hogy "fájt, de kibírtam" 👍👍👍
Nő vagyok, lemaradt.
2-es voltam.
2# te nagyon bigott feminista lehetsz. Miért kell lefikazni másokat és álltalánosítani.
Magát azt az érzést szeretem hogy egy farok ki be jár a popsimban. Ugyan úgy mint a punci sexnél. Vagy még jobban is tán.
Oké, élvezed, hogy benned van a bré hátul. Meg élvezed, hogy örömet okozol a barátodnak. Meg minden hasonló. De tényleges közvetlen szexuális izgalmat okoz a dolog?
Én meleg pasi vagyok. Nálunk alap az anális szex, hiszen rajtunk nincs nuni. De nekünk van prosztatánk, ezért mi tényleg el tudunk élvezni az análtól. De nálatok nőknél mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!