Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legkényelmesebb szex póz? Melyik a kedvencetek? Miért?
Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 08:46
1/16 anonim válasza:
Az amikor a pasi nyakában vannak a lábaim.20/L
6/16 anonim válasza:
Márminz 22/L, bocsi, lemaradt egy kettes.
8/16 anonim válasza:
szerintem a legtöbb embernek a kedvence a kutya póz. a csajok azért szeretik mert olyankor jól meg lehet .... miközbe a popsijukba markolnak és tövig lehet csúszni, míg mi pasik a látványért imádjuk ill. izgat minket ahogy a csajok elengedik magukat és kérik, hogy jól meg...
9/16 anonim válasza:
Kutya és ha lovagol rajtam :) És amikor az arcomra ül és úgy nyalakodhatok! :-P
40+Ffi
10/16 anonim válasza:
legkényelmesebb a lány és én is oldalt fekszünk de ő háttal fordul nekem asszem "kanálka" póznak hívják ha a kényelmesség számít akkor ez nagyon az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!