Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek szerintetek kicsi penisszel nagyobb az esely arra hogy megdugjak a feneketeket? Esetleg az elsonel jobban ralehet titeket venni? Mi a jo es kellemes meret oda amit elveztek? Aki kiprobalna de nem meri hany centissel merne?
A vastagság számít,nem annyira a hosszúsága.
Az első egy-két alkalom nem volt kellemes. Viszont a fájdalmat leszámítva (azért kibírhatóra gondoljatok, de ez nyilván egyéni) volt egy nagyon kellemes, kéjes érzés.
E miatt voltam vele úgy,hogy fájdalom ide meg oda, próbáljuk ki másodszor is.. hátha jobb lesz.
Annyit mondok ez tapasztalat, egy kb. fél év után ( ez azt jelenti hogy kb havonta egyszer megy popsiba, azért pelenkát nem akarok hordani tíz év múlva, és bárki bármit mond a záróizmot roncsolja) lett olyan, hogy egyáltalán nem fáj a behatolás és élvezem a dolgot.
A páromé egyébként 18 cm körüli és.. 5 cm vastag.
Kérdező, az a baj, hogy te egyből elkezdtél győzködni egy lányt, és itt jön ki, hogy nem figyelsz oda rájuk, és önző vagy. Ha ő nem szeretné kipróbálni, akkor nem szeretné kipróbálni, pont. Van akinek ez belefér, sőt szereti, van akinek nem fér bele, és utálja, el kell fogadni.
Amúgy nekem nincs nagy szerszámom (12), de ha eddig ilyen helyzetre került sor, akkor majdnem hogy örültek neki, és én se paráztam, hogy esetleg nem érez semmit, mert hát oda azért a kisebb is elég. Ettől függetlenül ha a lány azt mondja, hogy nem, akkor nem. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!