Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi is jó az anális szexben?
Exem szerint sokkal erősebb teltség érzetet okozott neki. (Könnyebben is volt orgazmusa análisan, mint hagyományosan).
Nem, nem örülnék neki, ha egy másik pasi belém hatolna, de nagyon élvezem, amikor a barátnőm felcsatolhatóssal megdug ;-) :-P
Hát én pont most voltam egy lánnyal, aki kifejezetten kérte, hogy dugjam meg a fenekét is, mert ki szeretné próbálni. Ő azt mondta, hogy baromi jó érzés volt, szinte beleborzongott, amikor ki-be járt a farkam benne.
Én azt gondolom, hogy csak akkor szabad belevágni ilyesmibe, ha mindkét félnek izgatja a fantáziáját, mert csak úgy lesz élvezetes.
Ha másik pasi akarna megdugni a börtönben, azt nem élvezném mert:
1. Nem vagyok meleg, nem vonzódok a saját nememhez.
2. Ha az akaratom ellenére erőszakolna meg, az már bűncselekmény kategória.
...ettől függetlenül, ha a barátnőm akarna belémnyomni egy dildót akkor biztos nem mondanék nemet rá.
Ez csak annak a nőnek élvezetes aki kívánja hogy a fenekét is kényeztesse a pasi, akit ez nem izgat és kényszerből csinálja az sose fogja élvezni és nem fog neki tetszeni.
Nekem pl előző párom imádta amikor a popsijában voltam, heti 1-2x csináltuk és volt olyan alkalom is amikor anál közben élvezett el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!