Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csokissüti123 kérdése:
Lányok! Volt már anális szexben részetek?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen érzés? Főleg az első alkalommal?
Élhet át tőle orgazmust az ember?
2016. szept. 30. 17:43
1/9 anonim válasza:
Jo volt az elso is. Igaz elotte ujjaztam magam es dildon is gyakoroltam. En el tudok menni kozben.
23n
2/9 anonim válasza:
#1 de akkor gondolom te amúgy is nagyon könnyen elmész nem?
3/9 anonim válasza:
Nem, és nem is akarom, hogy részem legyen.
Ez nem az én műfajom.
Lehet fapitsázni, de attól még nem szeretem meg és nem engedem, hogy a fenekemet becélozzák.
4/9 anonim válasza:
Volt mar reszem nemis egyszer ..es orgazmusom is volt tolle kajak jobb mint a normal orgazmus :)
5/9 anonim válasza:
Egyetlen egyszer csináltuk, jó volt, de orgaznusom nem volt tőle.
8/9 anonim válasza:
#7 írhatnál erről, hogy volt rossz. csak hogy tanuljunk belőle.
9/9 anonim válasza:
Igen, jo volt eltudtam menni :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!