Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi is jó az anális szexben?
Figyelt kérdés
Mint nő semmi ízgalmat nem látok benne mert szerintem azt a "járatot" nem arra találták ki.Viszont kiváncsi vagyok hogy mi az élvezetes benne? Főleg a férfiak vannak oda érte,de kiváncsi vagyok például arra ha börtönbe kerűlnének és ott a többi pasi behatolna annak is örűlnének?2017. márc. 2. 15:25
11/21 anonim válasza:
Nem tudom mi a jó benne. Többször próbáltam fájt, többet nem csinálom.
12/21 anonim válasza:
#10: Igen van, számtalan. A partnereim (nem fogok dicsekedni, de hidd el nem kevés ;-) többsége kérte, mert élvezte és nagy részük el is élvezett tőle :-P Mondjuk az én partnereim 35-40+-os korosztály.
13/21 anonim válasza:
Én rád gondoltam nem a partnereidre, tehát nincs tapasztalatod, mert a te hátsódban nem volt semmi. Nem az életkortól függ,hogy kinek lesz ebből problémája. Az aranyerem a hozzáértő partneremmel jött ki.
14/21 A kérdező kommentje:
Kitudja hány nő játsszotta meg hogy jó neki csak azért hogy impotáljon ezzel..Kamu orgazmust mindenki tud úgy hogy hogy a férfi sosem tudja meg hogy jó volt e neki vagy nem!!
2017. márc. 2. 18:43
15/21 anonim válasza:
Persze, mindenkinek kamu orgazmusa van meg kamu hogy élvezik, csak neked legyen igazad. Ezt az idiotizmust.
16/21 anonim válasza:
#13:
#2, #3, #9 és #12 is én vagyok :-)
Van tapasztalatom oda-vissza :-P És nekem nem játsza meg senki, mert az én kapcsolataimban erre nincs szükség ;-) :-P ... De lehet irigykedni :-D :-D :-D
17/21 anonim válasza:
Jah, itt minden férfi tudja, hogy egy nő mikor játsza meg. Persze... hogyne...
Simán el tudom képzelni, hogy a fájdalom hangjait hiszik a pasik élbezkedésnek. Aztán persze a nők is hazudnak nekik, hogy meg ne bántsák a lelki világukat.
18/21 anonim válasza:
17-es, mert csak a hangok utalnak az élvezetre, ugye?! Több csajjal is nyomtam anált. Az, mikor az egész teste libabőr, a bimbókkal üveget lehet vágni, mikor úgy folyik, hogy törölni kell, mikor tágul farba is, akkor az mind megjátszott orgazmus ugye?! Szép volt. Volt már orgazmusod, csak kérdezem....
19/21 anonim válasza:
Mi értelme megjátszani az orgazmust? Mi értelme a pároddal lenned, ha neked orgazmust kell színlelned? Keress olyat, aki előtt nem kell, mert kielégít testileg-lelkileg. A lényeg, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő partnert. Nem kötelező az anál sem, csak ha mindkét fél vágyik rá és élvezi.
20/21 anonim válasza:
16# Szóval buzeráns vagy és büszke rá? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!