Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy nem akarom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nem akarom?

Figyelt kérdés

Barátomnak olyan fitymaszűkülete van, hogy megmosni sem tudja rendesen. Érzem, hogy szaga van, és így nem akarom engedni azt sem, hogy a melleimre folyassa az előváladékát, amit annyira szeret csinálni. Egyszer próbáltuk ki, hányinger-keltő szaga volt, utána beszéltem rá, hogy kezdjen ezzel valamit. Azóta több hónap eltelt, kapott májusra időpontot a beavatkozásra, de még előtte együtt fogunk aludni.

Finnyás vagyok, ha így, ebben a formában undorodom a farkától? Fertőzése nincs, csak a tudat, hogy nem tudja megtisztítani és az a szag... előző barátnőjét valamiért egyáltalán nem zavarta.

Huszonévesek vagyunk mindketten.

2017. ápr. 7. 14:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szegény nagyon undi lehet, és tegye össze a kezeit, hogy van, aki foglalkozik Vele! Teljesen normális, hogy nem akarod! És normális esetben ilyen állapotban ő sem akarná!
2017. ápr. 7. 14:42
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Minden elismerésem h ezek után még le tudsz feküdni vele

Egyszer volt hogy talakozgattam egy csajjal. Tetszett. Egyszer levette a csizmájat eg megcsapott a lábszaga. Tudom h lehet h nem tehetett róla, rossz műanyag harisnya vagy bármi oka lehetett, de soha tobbet nem tudtam megkivanni. Te ki tudod verni a fejedbol azt a szagot??

2017. ápr. 7. 15:30
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
nekem is fitymaszűkületem van, viszont csak merev állapotban nem tudom lehúzni, lankadtan igen, ezért teljesen meg tudom mosni, sosincs szaga... cserébe k**rva sokáig bírom a szexet :P
2017. ápr. 7. 15:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat, te sem lehetsz sokkal igenyesebb, ha egy ilyen faszival bujsz agyba...
2017. ápr. 7. 16:06
 15/15 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam, hogy már lefeküdtem vele. :)
2017. ápr. 7. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!