Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem akarom?
Barátomnak olyan fitymaszűkülete van, hogy megmosni sem tudja rendesen. Érzem, hogy szaga van, és így nem akarom engedni azt sem, hogy a melleimre folyassa az előváladékát, amit annyira szeret csinálni. Egyszer próbáltuk ki, hányinger-keltő szaga volt, utána beszéltem rá, hogy kezdjen ezzel valamit. Azóta több hónap eltelt, kapott májusra időpontot a beavatkozásra, de még előtte együtt fogunk aludni.
Finnyás vagyok, ha így, ebben a formában undorodom a farkától? Fertőzése nincs, csak a tudat, hogy nem tudja megtisztítani és az a szag... előző barátnőjét valamiért egyáltalán nem zavarta.
Huszonévesek vagyunk mindketten.
Mi a francért nem megy el orvoshoz?
ilyen embernek meg se fognám, fhúj.....
Akk meg ?
Még jó h nem nyúlsz büdös fszhoz.
És ez az ő igénytelensége, hogy már pl nem 12-13 évesen megcsináltatta......
El tudom képzelni, hogy akkor az előző hölgy milyen igényes lehetett
Fhúj pasztmeg ...
Téged teljesen megértelek, őt viszont egyáltalán nem... Meg az exét sem...
Én se nyúlnék hozzá,, csak gumival. Úgy viszont nyugodtan, az megvéd. Vagy arra meg nem hajlandó?
N
Nehogy már te érezd szarul magad mert nem kapod be a redvás farkát...!!!
Fujjha. Egyáltalán hogy akar így bármit is csinálni egy nővel?!
Nagyon nagy mázlista hogy ilyen türelmes vagy vele!
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!