Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom mindenaron oda akarja csinalni (fenekbe) tudna esetleg valaki valami tippet adni hogy ne legyen nekem kozbe fajdalmas, mindjart itt a szulinapja es ezzel akarom meglepni, szerintetek jo otlet?
jó ötlet am
előtte is tisztítsd ki magad, lazulj el, és sok sok síkosító
Tisztálkodj, síkosíts és hangolódj rá.
Én abszolút elzárkóztam előle, aztán egyszer nagyon megkívántam a páromat és megkértem hogy análisan csináljuk. Picit fájt az elején, de utána már élveztem a dolgot. Nagyon izgi.
Párom egyébként nagyon megértő. Kapcsolatunk kezdetén megkérdezte lehet e? Mondtam hogy kizárt. Azóta nem is eröltette. Meg is lepődött h kb 3 év után én hoztam fel a témát.
Kérdező, ne is csináld. Komoly egészségügyi következményei vannak annak, akkor is, ha fél flakon sikosítót használtok. A legtöbb nő nem szereti ezt, s te sem attól leszel jobb nő az ágyban, ha ezt engeded. Más dolgokkal is lehet színesíteni az együttléteket, nagyon sok érdekesség van.
Ha pedig nagyon erölteti a témát a párod, akkor kérdezd meg, hogy őt szeretné-e, ha ujjaznád ott vagy éppen egy műbrokit tolnál be neki, s akkor egyenlő eséllyel indultok mindketten a témában.
Utolsó. A melegek mind felnőtt pelust hordanak szerinted?
Persze nem kelk túlzásba vinni, de kipróbalhatja ha szeretné...aztán max eldönti h neki ez mégsem jó.
Kérdező. Semmi bajod nem lesz ha kipróbálod...de azért csak óvatosan.
Ha valamilyen szinten téged is izgat, akkor jó ötlet nagyon.
Ha nem, akkor nem.
Nem, nem jó ötlet! Tudod vannak vágyak, amik jó ha megmaradnak vágyaknak, és nem teljesülnek. Aztán Te tudod!
De csak akkor, ha Te is TÉNYLEG akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!