Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam, de mindenáron vissza akarom szerezni őt?
Elhagytam a menyasszonyomat, akivel az utóbbi időben megromlott a kapcsolatunk, olyan problémák voltak, amikből úgy éreztem, nem tudunk kimászni. Megismerkedtem egy nővel, aki miatt (bár őt nem szerettem egy percig sem, ez inkább menekülés volt) elhagytam őt sok évnyi nagyon jó kapcsolat után. Azonban miután ezzel a nővel töltöttem egy kis időt, rájöttem, a menyasszonyom az életem, és rajta kivűl nem kell senki. Bár beszélünk, de érzem rajta, hogy nem ugyanaz, ami érthető. Mit gondoltok van esélyem valaha visszaszerezni őt, mert csak ő kell nekem.
25 F
Volt valami viszonyod azzal a nővel?
Egyébként semmi sem lehetetlen, csak akarni kell, és az idő pedig megold szépen mindent. Türelmesnek kell lenned. Próbálkozni kell és nem feladni az első kudarc után.
Még jó. :) Hát elég ciki a helyzet, nekem ezzel csak annyi problémám lenne, hogy folyton felhoznám ezt a dolgot, mert nagyon rosszul esne, nem tudnám magam rajta túl tenni, állandóan azon kattogna az agyam, hogy az a másik mivel volt jobb, miért kellett neked, valószínű még mindig vonzz, csak érzelmileg mégis hozzám kötődsz jobban... érdekes lenne. :/ Nem kerülnék ilyen esetbe az biztos, mert nem egyszerű.
Ha viszont butácska a lány és ezek után is nagyon szeret, csak kicsit makacs, akkor nyilván csak idő kell neki.
Nekem nagyon nagyon nagyon hosszú idő kellene ezt feldolgozni, de ez én vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!