Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy szakítás után ennyire elhagytam magam?

Figyelt kérdés
Alig van erőm járni. Egész nap csak sírok, és tudom, mozduljak ki, de felállni is nehéz. Nem érdekel, hogy hogy nézek ki, rettenetes önsajnálatot tartok. Hogyan kezdjem el? Valami nagyon apró lépés kéne, mert a kimozdulástól nagyon messze vagyok. Előre is köszönöm.
2015. márc. 10. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:

A nemed se tudjuk...

Ha lány vagy, zuhanyozz le és sminkeld ki magad csak úgy otthonra, az feldobja az embert.

2015. márc. 10. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:

1. Lepes: furdes, hajmosas, koromvagas, szortelenites

2. Lepes: emberek koze kenyszerited magad

3. Lepes: ezeket egyre gyakrabban vegre hajtod

2015. márc. 10. 20:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Akkor is mossam meg a hajam, ha semmi kedvem, ugye?
2015. márc. 10. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem normális...

Én a helyedben tudod mit tettem?Elkezdtem sokkalta jobban odafigyelni magamra, a legjobbat hoztam ki a külsőmből is, több időm jutott a hobbikra,kiegyensúlyozottabb lettem és tudod mit nyertem ezzel? Egy tökéletesen működő új kapcsolatot,ami 1000x jobb mint a volt.

És ne mond,hogy de úgyse lehet már olyan jó kapcsolatom mással mint vele volt...mert hidd el,ha a szakításig jutottatok,csak jobb lehet!

Remélem motivál valamennyire.

UI:Ja és ha ezt így folytatod tudod mi lesz? Büdösen,öregen,magányosan fogsz meghalni 90 macskával.

2015. márc. 10. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!