Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért? Miért nem akart engem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért? Miért nem akart engem? Mi lehet a dologban? Mit rontottam el? Én baráti alapon folytattam volna vele de hirtelen felszívódott. Nagyon különös.

Figyelt kérdés
2 hónapot voltam együtt a pasival. Amikor kezdett volna komolyra fordulni a dolog ő le lépett.Új munkahelye lett messze tőlem.Szeretem őt nagyon belészerettem. Ártatlan randinak indult a kapcsolatunk de én nagyon beleszerettem.Ő rajta is látszott hogy oda van értem mert sokszor mondta hogy alig várja hogy lásson +nagyon neki. Az utolsó találkozásunkkor fura volt. Megfogtam a kezét de ő fura volt velem(hideg). Gondolkodási időre volt szüksége a rengeteg munkája miatt. Adtam neki természetesen,de amikor már 2napja nemirt tudtam a választ.Ennyi volt?-kérdeztem tőle.Azt mondta:gondolom! A szívem összetört hisz annyira jol megvoltunk.Olyanokat mondott előtte hogy vegre talált egy normális lányt.Nem értem őt.Miert?

2015. márc. 9. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnálom. :/ :(
2015. márc. 9. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
nincs másik nő a dologban? A pasik akkor furcsák,ha VAN.Ha szeret igazán,akkor megoldaná a távolságot nem pedig gondolkodna... Meg ez hogy gondolom? Ennyi a válasza? Azért ennél jobban kifejthette volna.. Én biztos megkérdeztem volna,hogy mi baja úgy őszintén... nehéz kitalálni így
2015. márc. 9. 21:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem válaszolt hiába kérdeztem.. Megkérdezem majd a haverját. Csak annyit tudnék hogy miért ?? Örülnék annak is mert akkor tudnám hogy mit rontottam el.
2015. márc. 9. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem megtapasztalt rajtad valamit ami kiábrándító,esetleg utálatos volt számára,de szólni róla,nem mert neked..
2015. márc. 10. 14:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen az is lehet :(
2015. márc. 12. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!