Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam, de most piszokul hiányzik. Visszakaphatom még?
Figyelt kérdés
A barátommal egy hónapig jártunk, de valamiért nekem nem ment, nem éreztem jól magam mellette, ezért szakítottam vele, de most annyira hiányzik és bánom amit tettem. Neki már más barátnője van. Visszakaphatom még?2013. júl. 18. 19:26
3/7 A kérdező kommentje:
Azóta is rendszeresen beszélünk. indig elmondja nekem, hogy hiányzom...de ennél többet nem nagyon beszélünk. Nem értem őt.
2013. júl. 18. 19:29
4/7 TOMAtm válasza:
te szakítottál vele,ne lepődj meg ha nem mond semmi mást.ezt most neked kéne rendbehozni.
5/7 anonim válasza:
Ha új barátnője van akkor túllépett rajtad neked pedig nincs jogod, hogy öncélúan szétszakítsd őket. Hibáztál és most viselned kell a következményeket, ilyen az élet.
6/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem is szeretett.Miután szakítottam vele, három napra új barátnője volt, majd szakítottak, utána nemsokkal meg a mostani... Ilyen hamar kihevert volna engem?
2013. júl. 18. 19:46
7/7 anonim válasza:
szerintem meg a mostani barátnője azért van hogy féltékennyé tegyen;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!