Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma is megsértődött a szexpartnerem. Folyton csak veszekszünk. Ilyenkor mi a teendő?
2 hét után tegnap beszéltünk először normálisan végre. Kérdezte alvás előtt hogy ma leszek-e mert folytassuk a beszélgetést. Mondtam neki hogy rengeteget kell tanulnom mert csütörtökön nyelvvizsgázok de írok ha tudok. Erre 6kor írt ma estefele hogy köszöni hogy "írtam" neki mert hogy ő ráért volna egész nap beszélgetni, de ha nem akarom akkor nem erőlteti. Azóta elérhetetlen.
Komolyan felrobbanok. Holnap vizsgázom. Nem a szexről van kedvem ma csevegni. Így is ideges vagyok.
Bezzeg ha őt nem tudom elérni hetekig, mikor ki tudja kivel van az persze nem baj..
Kezd elegem lenni az egészből. Olyan ez már mint egy rossz kapcsolat vége. Állandóan veszekszünk.
Érdemes lenne befejezni vele? Vagy megint én keressem meg kérjek bocsánatot?
N
Szerintem itt te nagyon csúnyán félreérted a szexkapcsolat lényegét.
23/F
Keress egy másik partnert! Aki megértőbb a Te problémáid iránt is!
Ezt pasiként mondom!
De azt mondd már meg nekem, hogy egy szexkapcsolatba - ami csak és kizárólag a szexről szól, semmi másról - miért kell belevinned a magánéletedet? Semmi köze nincs hozzá, hogy mikor milyen dolgod van. Csevegni is minek kell olyan dolgokról, amik nem a szexhez kapcsolódnak? Aztán megcsodálkozol, hogy koppansz egy nagyot.
23/F
2 hét után tegnap beszéltetek normálisan? És milyen gyakran szexeltek?
Én tutira keresnék egy másik pasit!
Akkor el kellene döntened, hogy mit akarsz. Mert így most nagyon úgy tűnik, hogy fogalmad sincs még arról sem, hogy mit érzel iránta. Ha szexkapcsolatot akarsz, akkor az csak a szexről szóljon, ne egymás lelki világáról. Ha barátságot akarsz, akkor mehet a lelkizés, de akkor nincs szex. Ha pedig párkapcsolatot akarsz, akkor pedig tisztáznod kellene vele ezt. Semmi rendszer nincs a részedről, minden van mindennel és semminek sincs meg a maga helye.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!