Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szex közben kell fingani olyankor kieresztitek vagy visszatartjátok?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 20:17
12/21 anonim válasza:
A pasim elszokta magat engedni engem nem zavar max kuncogok egy jot; en viszont kifejezetten kellemetlenul ereznem magam, ka kozben "kicsuszna"
18/L
13/21 anonim válasza:
Személy szerint én miközben egy nagy farok mozog bennem nem tudom visszatartani a dolgot, de nem igazán érdekli egyikünket se a dolog, természetes ez is. :D
14/21 anonim válasza:
Ereszt a szelep. Természetesen. Én aztán nem fogok bélcsavarodást kapni. 23 L
15/21 Hoshigaki Suga válasza:
- tegnap kakis volt a lepedő
- mára már milyen?
- makulátlan
16/21 A kérdező kommentje:
#15 jhaj :DD
2017. ápr. 3. 19:48
17/21 anonim válasza:
azért igyekszem nem szex közben pukizni.
egyszer nyalás közben fingottam el magam, de úgy, hogy nem is éreztem, h kell, csak kijött, miközben a pasi nyalakodott :D
elég ciki volt, de röhögtünk egyet, és folytatta.
de azért lehetőleg nem fingok szex közben, majd utána a wc-n kitolom triplán :D
18/21 Noncyka válasza:
Előfordult már, de csak röhögtünk rajta.
21/L
19/21 Diavolino44 válasza:
Ha kell ha nem nyomom a gazokat. De azert szex kozben nem szoktam ..max utana.
20/21 anonim válasza:
Múltkor szex közben mikor a párom kivette a farkát el kezdte a popsim paskolni a kezével kicsúszott mert nem tudtam visszatartani. És volt hangja is. Nagyon kellemetlen volt nekem főleg h első alkalom volt mikor szexeltunk. O folytatta a dolgot, de én elpirultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!