Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vennétek rá a párotokat erre a dologra?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta imádom a vizet, régóta járok szinkronúszásra is. Ez a szexuális életemre is kihat, imádom a víz alatti szeretkezést. Ezzel az előző barátomnál nem is volt gond, mert ő is szerette, anno ő vetette fel a dolgot, hogy biztos sokáig bírom víz alatt levegő nélkül, ha már szinkronúszom, és hogy kipróbálhatnánk ezt-azt. A mostani barátomnak ezt nem merem felvetni, félek, hogy mit szólna, mert ez azért mégsem egy hétköznapi fétis. Lányok és fiúk véleménye is érdekel: ti hogy vennétek rá a barátotokat erre, vagy hogy vezetnétek rá, és ti fiúk, mit szólnátok egy ilyen felvetésre? Lehetne ez nálatok szakítóok? 25/L2017. ápr. 2. 18:37
2/7 anonim válasza:
"figyu, nincs kedved egyszer a vízben kipróbálni? Én szeretném! S asszem tudnék neked érdekeset mutatni! 😉😎"
3/7 anonim válasza:
Mig nem kérdezel rá a partneredre hogy mennyire fekszik neki a téma addig nem tudsz semmit. Ha nem megy bele akkor nem erőlteted maximum. Proba szerencse. Bár ez nem egy perverz vagy undoritó fétis, igy szerintem nem igen utasitanának el ilyen kérést. Én nekem ez bőven belefér. Ja egyáltalán nem szakitó ok ez. 26/f
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Tudom, hogy a legegyszerűbb lenne rákérdezni, csak félek a reakciótól, mert az emberek nagyon elutasítóak az újdonságokkal/furcsaságokkal szemben. Nem egy bunkó privát üzenetet kaptam a kérdéssel kapcsolatban, bár számítottam rá, hogy lesznek ilyenek is... Lehet tényleg az lenne a legegyszerűbb, ha én csinálnék neki ehhez kapcsolódót a medencében csak úgy spontán, aztán meglátom, mit reagál. Hátha bejön neki.
2017. ápr. 2. 21:00
6/7 anonim válasza:
Én odalennék egy ilyen barátnőért. :D Állandóan strandra járnánk, Balatonra, tavakhoz, meg fürdőkbe. Én amúgy is állandóan úszni járok, amikor csak tudok. Ha nő lennék, járnék szinkronúszni. Tudom, férfi szinkronúszók is vannak, de nem érzem férfias sportnak.
Nem mindig kerül minden szempontból két teljesen azonos érdeklődésű ember össze. Szerencsés, ha mindketten imádják a vizet, de fiúk, lányok között is vannak, akik nem szeretnek vízközelbe se menni. Nekem nem gond az se, ha lenyomkodnak a víz alá. De vannak, akik nem szeretik. Hacsak nem víziszonyos valaki, szerintem meg lehet vele kedveltetni a dolgot.
39F
7/7 anonim válasza:
Feltétlen kérdezz rá vagy vezesd rá.Ha nem kommunikáltok sok jó dologról lemaradtok.Valszeg oda lenne érte,de ha meg sem kérdezed nem fog kiderülni.26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!