Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk szoktatok harapni szex közben?
Ez olyan mint a karmolas, markolas, egyebek. En peldaul a baratom a karjaba, neha a hataba szoktam belevajni a kormeimet, amikor ujjaz es elelvezek
O nagyon imadja hogy nekem ennyire tetszik, nekem meg jo szoritanj valamit amikor az egesz testem osszehuzodik es gorcsben van
Lány vagyok, és igen,szoktam. Főleg orgazmus közben,ha épp olyan pózban vagyunk,ahol elérem a számmal.
A karmolás nem jellemző rám, de ha épp lovaglok,és orgazmus előtt vagyok,akkor a vállát megmarkolom és végig szorítom amíg el nem megyek. Olyankor nem tudom kontrollálni magam ,szóval van hogy beleszalad a körmöm a párom bőrébe.
En neha finoman szoktam harapni, a parom viszont szereti durvan csinalni, amit nagyon imadok.
Foleg a nyakamat szokta🙈
18/L
A párom imád, de előfordul, hogy véletlen tulságosan megharap, söt volt, hogy egy hétig ott volt a foga nyoma a vállamon... :)
Viszont nagyon felizgat vele, imádom, ha harapdál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!