Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben harapni?
én nem szeretem valamiért, nem tudom ezt megmagyarázni...volt egy lány aki harapdált néha az ágyban (egy alkalom volt egyébként, "fesztivál szerelem"... :D)
A lényeg, hogy végül is nem állítottam le, meg nem szóltam rá, de nem volt semmi extra a dologban, sőt néha fájt kicsit vagy kellemetlen volt a dolog... a nyakamat, vállamat, fülcimpámat, ajkamat harapta többnyire.
Köszönöm a válaszaitokat :)
Igen, megoszlanak a vélemények
Én nagyon szeretem ha egy lány megharap. Talán ez az egyik legizgatóbb dolog. Az érzékeny részeken mint a nyak meg a fülcimpa ott csak finoman, de a vállamon, a karomon és a kezemen lehet jó erősen, hogy nyoma maradjon. Amúgy nem tudom, hogy ez minden nőnek zsigerből jön, de eddig szinte minden barátnőm harapós volt. Egyszer még olyan is volt, hogy a csajnak nagyon hegyes szemfogai voltak és úgy megharapta az alkaromat hogy a szemfogak helyén vérzett. Utólag persze zavart a dolog de a szerelem hevében nem éreztem fájdalmasnak.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!