Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás engedéllyel?
26 éve vagyok férjnél.10 éve hallgattam férjemtől őt izgatná ha szexelnék mással. Éveken keresztül nem volt a válaszom, míg fél éve igent mondtam . Legyen! Megtettem. Most meg ő haragszik.?? Jogosan szerintetek ??
45 éves Nő.
Ha gyerekek vannak, tekintve az időt amit együtt vagytok, gondolom nagyok. Ő taszított ebbe bele, most meg Ő az aki dozzog? Szerintem éld az életed...
Biztos vagyok benne hogy neked is rosszúl esik az ahogyan viselkedik veled, de ami történt NEM a te hibád... 45 éves vagy, még 15-20 évig szexelhetsz, ha Ő nem akar a saját faxsága miatt, jogosan keresed a beteljesülést máshol.
Igaz,hogy ő vett rá. de én is bele egyeztem.és hazudnék ha azt mondanám nem jött be a friss élmény .
De a felháborodása hisztije nem jogos !!!
Én a házasságom tenném rendbe inkább , nem nélküle kalandozgatnék.
Abszolut nem jogos.
Ha jó volt egészségedre!:)
12:
Ezt mar nem fogod rendbe tenni mert elb*sztad.
Ő kért rá de te voltál az aki megtetted.
Alex C .
Igen én tettem meg ez igaz, de nem egy kettő hetes beszélgetésre bólintottam rá.
Hanem egy 10 éves témára .amit már reggeli közben is bedobott.
Na erről ennyit.
Talán felnő és megbeszéljük. !!
Köszönöm szépen a véleményeteket.
Kedves Utolsó válaszoló :)
Nem tudhatod mi lenne a reakciód egy ilyen kérdésre, nyaggatásra :)
A szexualitásunk addig a bizonyos napig rendben volt :)
És hidd el nem tesztelt..
Eljött velem a találkára .
Előtte segített az előkészületekben.fürdő , öltözés .
Nem jogos!!!
Nem értem a pasit! Ő segít öltözni stb, majd megsértődik? És még beszélni sem akar róla? És semmi szex? Tudja egyáltalán, hogy mit akar?
Olyan gyerekesen viselkedik, miközben Te még mindig kitartasz mellette! Nagyon nem komplett az ürge!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!