Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők volt már köztetek olyan, aki belement, hogy elkísérjen nyaralás miatt külföldre valakit, aki kifizette nektek az utat?
Külföldre nem,de itthon volt hasonló.
A fönökömet kisértem,és némi gyengedség helyett dolgozhattam. De végső soron jó volt mert csak 1hétig kellet ezt csinálnom akkor sem végig napi 4-5órát,a 2.hét nekem is szabi volt.
Sokat voltunk együtt,a munka után is valszeg tényleg a társaságomat kereste,mert mind2en szinglik voltunk. És nem fogták rám,hogy főnök macája vagyok,mert amúgy ezt elég sok emberrel eljátszotta.
A kérdést tovább gondolva,egy idegennek elmenni külföldre az baromi necces, az ember lányát még a barátja is eladhatja prostinak,egy idegen meg végképp,és külföldön aztán tuti,hogy végleg eltünik egy bordéjban,aztán pedig sok gazadg emberben él tovább szerv-donorként,ne szépitsük ez így megy,ha már nőként értéktelenné válik...
Kissé paranoiás vagy szerintem :D
Bár megértem az óvatosságot természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!