Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti szakítanátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szakítanátok egy lánnyal azért, mert nem olyan a puncija amilyet ti kedveltek? Szinte ugyanez a kérdésem a lányokhoz is. Ti szakítanátok egy fiúval azért, mert nem olyan a pénisze, amilyet ti kedveltek?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom, millió meg egy ilyen kérdés van,de ma ezen gondolkodtam egész nap, és nagyon kíváncsi lettem. Hallottam olyan sztorikat, ahol azért dobták a csajt, mert salija volt, nem babapuncija, a srácot meg azért, mert jobbra görbült, nem felfele. Ez mennyire lehet gyakori? Mert szerintem egy olyan kapcsolatban, ahol a srác szereti a lányt, a lány pedig a srácot, rohadtul nem azért szakítanak vagy gondolnak mást a másikról, mert nem tökéletes az, ami a lábuk között van.
2017. márc. 16. 19:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálam alapból nincs olyan, hogy ideális pénisz, mármint kinézetre. Ha szeretem a srácot, akkor jó eséllyel tetszeni fog a farka is, ha a nagyon extrém esetektől eltekintünk. Méretügyileg is csak nagyon szélsőséges esetekben lehetnek gondok szerintem.
2017. márc. 16. 20:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ferfi vagyok es nem.puncival szoktam randizni hanem novel. Ha bejon a csaj akkor a puncija is bejon. Nincs olyan opcio hogy ez gond lehet.

S szerintem normalis hozzaallasnal (ertsd: nem csak lyuknak nezi a not) ez nem lehet gond.

2017. márc. 16. 21:04
 13/17 ceruzabácsi ***** válasza:
40%
Azèrt dobtam , mert baba volt neki...èn a salit szeretem...
2017. márc. 17. 05:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha nagyon csúnya saláta akkor lehet. De szerintem a lányoknál sokkal gyakoribb, hogy azért dobják a pasit mert nem elég nagy a farka.
2017. márc. 17. 08:10
 15/17 anonim ***** válasza:

"Mert szerintem egy olyan kapcsolatban, ahol a srác szereti a lányt, a lány pedig a srácot, rohadtul nem azért szakítanak vagy gondolnak mást a másikról, mert nem tökéletes az, ami a lábuk között van."

Honnan tudtad,hogy ez lesz a válaszom?:)

F

2017. márc. 17. 16:00
 16/17 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem meg pl a szemszinnél vagy hajszinnél sokkal lényegesebb, hogy a punci olyan legyen, ami közel all az ideálunkhoz.

Sokszor hallani h "amúgy jol nez ki, de a szőke faszikat ki nem állom" vagy h "jo-jo, de nem veszünk össze rajta mert engem csak barna szemű pasik indítanak be". Ugyanígy sztem teljesen jogos es érthető ha valaki azért nem lep tovább egy másik emberrel mert - bár amúgy minden más passzolna - nem az esete az a punci- vagy peniszforma.

2017. márc. 18. 16:17
 17/17 anonim ***** válasza:
76%
Ha szőrös neki és nem hajlandó csupaszra nyírni akkor dobnám igen. A szőröset ízléstelennek találom.
2017. márc. 18. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!