Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szakítanátok egy lánnyal azért, mert nem olyan a puncija amilyet ti kedveltek? Szinte ugyanez a kérdésem a lányokhoz is. Ti szakítanátok egy fiúval azért, mert nem olyan a pénisze, amilyet ti kedveltek?
Ferfi vagyok es nem.puncival szoktam randizni hanem novel. Ha bejon a csaj akkor a puncija is bejon. Nincs olyan opcio hogy ez gond lehet.
S szerintem normalis hozzaallasnal (ertsd: nem csak lyuknak nezi a not) ez nem lehet gond.
"Mert szerintem egy olyan kapcsolatban, ahol a srác szereti a lányt, a lány pedig a srácot, rohadtul nem azért szakítanak vagy gondolnak mást a másikról, mert nem tökéletes az, ami a lábuk között van."
Honnan tudtad,hogy ez lesz a válaszom?:)
F
Szerintem meg pl a szemszinnél vagy hajszinnél sokkal lényegesebb, hogy a punci olyan legyen, ami közel all az ideálunkhoz.
Sokszor hallani h "amúgy jol nez ki, de a szőke faszikat ki nem állom" vagy h "jo-jo, de nem veszünk össze rajta mert engem csak barna szemű pasik indítanak be". Ugyanígy sztem teljesen jogos es érthető ha valaki azért nem lep tovább egy másik emberrel mert - bár amúgy minden más passzolna - nem az esete az a punci- vagy peniszforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!