Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szakítanátok egy lánnyal azért, mert nem olyan a puncija amilyet ti kedveltek? Szinte ugyanez a kérdésem a lányokhoz is. Ti szakítanátok egy fiúval azért, mert nem olyan a pénisze, amilyet ti kedveltek?
ha találok egy olyan lányt aki megfog, biztos nem fogok a puncijának kinézete miatt szakítani! am nincs is punci ideálom :D
24F
Semmi esetre sem. Olyannak fogadnám el, amilyen.
Egyébként olyan is van, aki a kisajkait műtéti úton "javíttatja" -már ha lehet ilyet mondani.
Én tuti nem dobnám ezért a barátom soha. Az az igazság, hogy amíg nem ismertem meg a barátom, ugye nem is voltam senkivel együtt. Tehát péniszt csak videókba láttam. És amikor oda jutottunk, hogy lefeküdtünk meglepett, hogy hogy is néz ki. De egy pillanatig se zavart, és sosem szakítanék emiatt vele. :)
18/L
Mondjuk valljuk be léteznek szélsőséges esetek... 4 cm pénisz vagy ököl méretű stb. A szex igenis fontos része a szerelemnek a párkapcsolatnak ha nem illeszkedik belém akkor minek erőltetni?- nem hiszem ,hogy pozitív érzéseket váltana ki belőlem ,ha nem működik a testiség.
(Ilyen problémám még nem volt amúgy és remélem nem is lesz.. mert elég kegyetlennek érezném magam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!