Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő, mire a férjemből végre jó szerető lesz?
Végső esetben van gyógyszer(antidepi) is ami késlelteti az orgazmust.
F40+
Hoppa,mi is az a kamagra???
Bocsi,tul tudatlan vagyok.
A ferjedbol inkabb ne legyen szereto...csak neked egy minden agybeli igenyt kielegito ferjed...
Szeretod neked volt.
O mit szolt hozza?Megbocsatotta?Nem frusztralja a dolog,hogy annak nagy volt,es sokaig birta.?A ferfiak nehezen turik az osszehasonlitast...
Az én férjem is mondhatom, hogy gyorstüzelő. Bár több pasival is volt dolgom és mindegyik hamar elment, pedig azt mondták, hogy mással sokkal tovább bírják.
Tény, hogy nagyon fontos számomra a szex, nagyon szeretem csinálni, élvezem és teljesen odateszem magam. Talán ez is sokat befolyásol.
Nálunk úgy van, hogy én orálisan kielégítem, utána ő engem, az pont elég idő nála a következő menetre és akkor már tovább bírja. Illetve engem nem igazán zavar az sem, hogy rövid idő alatt elmegy, ugyanis nagyon hamar ráhangolódok a szexre és gyakorlatilag a csiklóm izgatásával 1 perc után elmegyek, szóval...:) Ha tovább bírja, akkor garantáltan többször lesz orgazmusom egy együttlét alatt.
Itt nem csak a férjeddel van gond, hanem összességében kettőtökkel. Te sem állsz hozzá jól a dolgokhoz, de még csak nem is segítesz a dolgokon.
Neki meg nyilván különböző technikákat kéne gyakorolnia, hogy tovább bírja. De mint mondtam, tapasztalatból tudom, hogy valahol ez sem gond.:)
"Kedved 7#! Ha azt hiszed, egy házasságot szexre kell építeni, azt hiszem igen sokszor fogsz elválni, az csak hab a tortàn."
Kedves kérdező. Ha fogalmad sincs mi egy jó párkapcsolat alapja akkor nem én fogok sokszor elválni. Nem a szex az egyetlen ami meghatároz egy párkapcsolatot de fontos része, a harmonikus kiegyensúlyozott kapcsolathoz a jó szex is, ahogy az is, hogy legyen közös érdeklődés, közös programok, legyen őszinteség bizalom, tudjanak beszélni és megbeszélni dolgokat egymással.
Viszont arról se feledkezzünk meg, hogy eddig te kúrtál félre és nem én. Ami a te esetedben nem feltételezi a jó párkapcsolatot. Így ez elég erősen bagoly mondja verébnek esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!