Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ránk nyitotta a férjem az ajtót, amikor csókolóztunk. :)
Nem kicsit lepődőtt meg amikor rájött, hogy az apjával csalom meg. Hátha még tudná, hogy a kislányom a féltestvére...De amiről nem tudunk az nem fáj. :)
Igen komoly.
2 éve van viszonyom az apóssal.
Szent isten,ha nem kamu,akkor buszke lehetsz magadra,te kis ribizli.
apa,fia mindegy neked,egy csalad!!!:(
Romak vagytok,mert azok szoktak ilyet csinalni...undorito..
De a sors visszafizet mindent,nyugi.
Egy illeto no,volt szereto,most sok sok ev utan kapta meg gerinctelensegert a " jutalmat",egy gerincmutetet 32 evesen.
Ami kesik nem mulik..
A srác 22, én 20 vagyok, a barátnője is 20, mind egyetemisták.
Nyár óta ismerjük egymást, heti 1-2 alkalommal tudunk találkozni az ő albérletében. A csajával kb egy éve van együtt.
Én fizetős szakon vagyok és heti 30 órában diákmunkázom, hogy eltartsam magam, mert a családom nem tud támogatni. Úgyhogy tartós kapcsolatra amúgy sem lenne időm, ez így pont jó ami most van, mert a srác a szex közben még nagyon figyelmes, aranyos, normális, törődő velem is. "Ha lenne időm", simán beleszeretnék.
Egyszer otthagytam novemberben véletlenül egy gyapjú mellényemet nála és a barátnője megtalálta, de sikerült magát kimagyaráznia valami hülyeséggel, hogy az a lány lakótársáé végül (hárman laknak egy háromszobás albiban, egy sráccal és egy csajjal, mindkettő fedezi őt amúgy a csaja előtt).
Ő a második férfi az életemben. Előtte középiskolában volt egy kétéves kapcsolatom.
7:
Nagypapám 30 évig csalta nagymamámat, mai napig boldogan élnek 80-85 éves koruk ellenére, normális felnőtté neveltek fel két gyereket és mai napig törődnek egymással, gondoskodnak egymásról
Ezt csak a hülyeségeidre írtam válaszul, amiket elmondtál.
7# Nem vagyunk romák, képzeld el.
Azt csinálok az életemmel,amit akarok.
Majd ha életvezetési tanácsadásra vágyom akkor hozzád fogok fordulni. De addig kímélj meg a véleményedtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!